Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir, șocat de schimbarea făcută de Edi Iordănescu: “Nu știe nimic! Am crezut că fac temperatură când l-am văzut”

Dumitru Dragomir a fost șocat de schimbarea făcută de Edi Iordănescu, atunci când l-a introdus pe George Pușcaș în locul lui Denis Alibec, marcatorul golului României în duelul cu Israel, scor 1-1.
10.09.2023 | 17:10
Dragomir socat de schimbarea facuta de Edi Iordanescu Nu stie nimic Am crezut ca fac temperatura cand lam vazut
Dumitru Dragomir a fost șocat de schimbarea făcută de Edi Iordănescu, atunci când l-a introdus pe George Pușcaș în locul lui Denis Alibec, marcatorul golului României în duelul cu Israel, scor 1-1.
ADVERTISEMENT

România a făcut egal cu Israel, scor 1-1. Marcatorul echipei naționale a fost Denis Alibec, care a fost scos la jumătatea reprizei secunde, iar în locul lui a intrat George Pușcaș. De schimbarea lui Edi Iordănescu a fost șocat și Dumitru Dragomir. Fostul șef LPF s-a arătat nemulțumit de decizia selecționerului.

Dragomir, șocat de schimbarea făcută de Edi Iordănescu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dumitru Dragomir a explicat că a fost șocat de schimbarea făcută de Edi Iordănescu. Introducerea lui George Pușcaș în locul lui Denis Alibec nu a adus un plus echipei. Totodată, fostul președinte LPF nu este foarte încântat de evoluțiile atacantului de la Genoa.

ADVERTISEMENT

“Cum să îl scoți pe Alibec și să bagi pe Pușcaș. Am crezut că fac temperatură. Nu e genul meu de jucător. Nu știe să lovească mingea, nu știe să dribleze, nu știe să dea cu capul. Nu are nicio idee tactică, ca dovadă că nu joacă pe unde este. La tatuaje, la codițe și la șmecherie nu ne întrece nimeni. La fotbal suntem ultimii.”, a declarat Dumitru Dragomir.

Reacția lui Cornel Dinu, după jocul prestat de George Pușcaș

Cornel Dinu a făcut câteva declarații usturătoare la adresa lui George Pușcaș, dar și la adresa echipei naționale: “El a fost introdus să salvăm toată situația, dar el nu joacă nimic la Genoa de atâta timp. L-a băgat în teren ca în basm, să facă o minune. A avut această posibilitate pe final, când a avut acea ocazie în minutul 78.

ADVERTISEMENT

Atunci când i-a venit mingea pe colțul lui 6 metri și a șutat peste poartă. Nu poți să faci nimic cu Pușcaș. Poate să îl aduci în fața porții și să nimerească vreo minge pe acolo. Dar ca să pui un jucător care nu joacă absolut deloc în teren e o acțiune făcută pe sistemul ‘Dacă e să pierdem, măcar să câștigăm’.

Deci, fotbalul românesc trăiește din acest ‘Haideți să câștigăm, că oricum pierdem’. Noi câștigăm vreo 12 antrenori care se plimbă pe la echipele noastre, câțiva conducători care lucrează mână-n mână cu impresarii și uitați unde am ajuns.”, a declarat Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Lupu, reacție dură la prestațiile atacantului de la Genoa

Dănuț Lupu a avut o reacție dură după prestațiile Atacantului de la Genoa. Fostul internațional este de părere că George Pușcaș este unul dintre cei mai modești atacanți pe care i-a avut România, în istoria echipei naționale: “Cel mai slab atacant pe care l-a avut România de când s-a înființat.”

La FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a mai vorbit și despre jocul modest al “tricolorilor”. Legenda din Ștefan cel Mare a tras un semnal de alarmă după egalul României cu Israel și a făcut comparația cu Dinamo: “O primă repriză în care au tatonat și unii, și ceilalți. Am dat un gol care a fost pe undeva norocos. În schimb în repriza a doua a fost dezastru. A fost norocos că o respinge ăla în față.

ADVERTISEMENT

Cel puțin mijlocașii n-au avut curajul să țină cât de cât de minge. Au pasat doar în spate. Atâta timp cât joci doar în spate…Îi vedeam pe actualul Dinamo. Echipa națională a început până la 30 de metri să joace bine, de la 30 metri spre poartă avem mari probleme.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dragomir, șocat de schimbarea făcută de Iordănescu

ADVERTISEMENT