Sport

Dragomir știe când va prinde Drăgușin primul „11” la Tottenham. „A intrat și au luat gol”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a lansat o profeție pe termen scurt despre Radu Drăgușin la Tottenham.
10.02.2024 | 09:00
Dragomir stie cand va prinde Dragusin primul 11 la Tottenham A intrat si au luat gol
Dumitru Dragomir știe ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin la Tottenham. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat faptul că Radu Drăgușin e mai mult rezervă la Tottenham Hotspur, deși londonezii au cheltuit o sumă uriașă pentru transferul său. Verdictul „Oracolului” la „Max Profețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir, nouă profeție despre Radu Drăgușin: „E greu să vii direct titular”

Horia Ivanovici e îngrijorat după ce fundașul central al naționalei României a jucat doar 8 minute în 3 meciuri la Tottenham: „De ce e Drăgușin rezervă? Că toți am crezut că rupe gura târgului. Mamă, că face, a refuzat Bayern ca să vina la Tottenham. De ce?”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu e tocmai blând cu Radu Drăgușin: „E greu să vii direct titular. L-a tot băgat. Domne, când l-a băgat a luat gol echipa. Bineînțeles că a sfeclit-o.

Fără să greșească el. Dar dacă ești în centrul apărării și ia gol echipa e vinovată toată apărarea”, a mai spus fostul președinte al LPF la „Max Profețiile lui Mitică”, emisiunea care e LIVE în fiecare luni de la 13:30 doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir anunță profetic: „Îl va băga titular în următoarele 2-3 meciuri”

Horia Ivanovici a continuat să încerce să găsească o explicație pentru decizia lui Ange Postecoglou: „Încă nu îi inspiră antrenorului încrederea aia 100%? De-aia crezi că nu îl bagă? Va confirma sau va fi un fâs?”.

Dumitru Dragomir e de părere că Drăgușin trebuie să îi câștige încrederea antrenorului: „Da, da. Eu zic că îl va băga titular în următoarele 2-3 meciuri.

ADVERTISEMENT

Dacă în primul meci în care îl bagă joacă de nota 6,5, că la ei e notă mare, rămâne titular. Ia sub 6,5? Nici cele două minute nu îl mai bagă. Fac pariu pe cât vrei”. 

Suporterii lui Tottenham sunt de asemenea nemulțumiți: „Nu va suporta să fie tot timpul pe bancă”

Radu Drăgușin a intrat pe teren în minutul 89 în ultimul meci al lui Tottenham cu Everton. Acest lucru i-a nemulțumit și pe suporterii englezilor: „Surpriză! Drăgușin nu este titular astăzi. Nu va suporta să fie tot timpul pe bancă”.

ADVERTISEMENT

„Lasă-l pe Drăgușin să fie titular într-un meci, haide”, sau „Unde e Radu? Dacă nu ai nevoie de el, de ce l-ai luat? Ar fi mai bine să meargă la Bayern Munchen”

Dumitru Dragomir, profeție despre Radu Drăgușin la Tottenham

ADVERTISEMENT