Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir vede o mare problemă la Petrolul – Sepsi: “E foame mare la Ploiești, iar Sepsi are conducători buni”

Mitică Dragomir vede o problemă la Petrolul - Sepsi. „Oracolul din Bălcești” știe cine vor fi ultimele două cluburi calificate în play-off.
08.03.2024 | 13:50
Dragomir vede o mare problema la Petrolul  Sepsi E foame mare la Ploiesti iar Sepsi are conducatori buni
Dragomir vede o mare problema la Petrolul - Sepsi: “E foame mare la Ploiești, iar Sepsi are conducători buni”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta pentru play-off se joacă vineri, iar Mitică Dragomir vede deja o mare problemă la Petrolul Ploiești. „Oracolul din Bălcești” spune că Sepsi și U Cluj vor fi ultimele două formații calificate în primele șase locuri din SuperLiga.

Dragomir vede o mare problema la Petrolul – Sepsi: “E foame mare la Ploiești, iar Sepsi are conducători buni”

Mitică Dragomir a analizat lupta pentru play-off dintre Farul Constanța, FC Hermannstadt, Sepsi, U Cluj și UTA Arad. Fostul șef de la LPF susține că va fi o mare problemă la confruntarea trupei lui Bernd Storck cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” pariază că U Cluj și Sepsi se vor califica în play-off în ultima rundă din sezonul regular. „Șepcile roșii” stau la Crystal Palace, hotelul „talisman” pentru multe formații din SuperLiga.

„U Cluj stă la Crystal Palace, știu că cine stă la noi nu pierde. Părerea mea este că Petrolul va pierde acasă, iar Sepsi are conducători buni. Petrolului îi este foame rău de tot, înțelegeți ce vreți că sunteți majori. Poate să câștige Sepsi pentru că Petrolul stă rău financiar și au probleme în general.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari șanse de calificare le are Sepsi. Dinamo și Botoșani și-au revenit puțin, dar și-au revenit când se termină campionatul. Sepsi și U Cluj cred că se califică, să vedem dacă îmi iese”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Farul tremură pentru play-off: „E o finală”

Ciprian Marica a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit că Farul Constanța tremură pentru calficarea în play-off. Confruntarea din deplasarea cu FC Botoșani este o „finală” pentru trupa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Sunt emoții. E o finală pentru noi. Trebuie să obținem minim un punct. Ideal ar fi o victorie, dar suntem conștienți și avem emoții. Așteptăm cu nerăbdare meciul și sper să facem o partidă bună, așa cum am făcut în ultimul meci, cu CFR, și am fost egalați printr-un gol de generic.

Ne așteptăm la un meci greu. Și-au revenit și ei, sunt în revenire de formă. Nu vom avea meci ușor. Sper să ne impunem jocul și să demonstrăm ceea ce am arătat că știm să facem și dacă vom controla jocul atunci nu vom avea probleme.

ADVERTISEMENT

Dacă vom intra în jocul lor, dacă nu vom fi conectați la miza partidei, vom avea probleme. Sper să nu facem chestia asta și știu că Gică Hagi pregătește nu bine, ci foarte bine această partidă. Sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și al fanilor care iubesc Farul Constanța”, a declarat Marica.

ADVERTISEMENT