Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi a stabilit obiectivul lui Sepsi: “Vrem în play-off, chiar dacă ratăm barajul de Conference League”

Patronul lui Sepsi a dezvăluit obiectivul echipei înainte de meciul cu Petrolul Ploiești. Laszlo Dioszegi vrea neapărat ca echipa să joace în play-off.
08.03.2024 | 12:20
Laszlo Dioszegi a stabilit obiectivul lui Sepsi Vrem in playoff chiar daca ratam barajul de Conference League
Laszlo Dioszegi, despre obiectivul lui Sepsi din acest sezon. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Formația de la Sfântu Gheorghe va juca în ultima etapă a sezonului regular cu Petrolul Ploiești, echipă care evoluează foarte bine în duelurile de acasă. Înaintea acestui meci, patronul lui Sepsi a discutat despre obiectivul clubului și nu ia în calcul Conference League.

Laszlo Dioszegi, speră la o minune în meciurile celor de la U Cluj și Farul

Patronul celor de la Sepsi își dorește ca echipa să prindă un loc în primele 6, acesta fiind obiectivul clubului. Astfel, Laszlo Dioszegi speră ca U Cluj și Farul Constanța să se încurce la Voluntari și Botoșani, iar formația de la Sfântu Gheorghe să se impună acasă la Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

“Astrele trebuie să fie cu noi foarte mult, pentru că nu ajunge o victorie. O victorie în fața “lupilor” acasă nu e ușor de obținut. Mergem încrezători.

Nu știu dacă echipele joacă mai bine din cauză că au probleme financiare sau nu, dar acasă am văzut foarte multe meciuri ale lor și sunt letali. Deci, putem să spunem că nu au pierdut foarte multe meciuri acasă. Sperăm ca astăzi să fim unii dintre cei cu care ei vor pierde. 

ADVERTISEMENT

Știm foarte bine cum este terenul la Botoșani, e foarte greu de jucat acolo și se pot întâmpla minuni. La Voluntari e un teren foarte bun, dar e o dimensiune mai mică față de alte terenuri și e o echipă periculoasă. Și acolo se poate întâmpla ca astăzi să nu câștige U Cluj”, a spus Laszlo Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

Laszlo Dioszegi a stabilit obiectivul lui Sepsi: “Vrem în play-off, chiar dacă ratăm barajul de Conference League”

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că obiectivul lui Sepsi este strâns legat de play-off. Patronul clubului din Sfântu Gheorghe nici nu vrea să audă de barajul pentru Conference League, ci vrea să se lupte cu cele mai bune echipe din campionat și să prindă locul 4.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu intrăm în play-off nu este un capăt de țară. Noi vrem neapărat să intrăm în play-off, dar dacă nu se întâmplă ne concentrăm pe locurile 7 și 8, pentru că nu avem ce să facem.

Trebuie să strângem rândurile și să luptăm pentru aceste locuri. Nu ne gândim așa . Vrem să intrăm în play-off, chiar dacă o să ratăm Conference League. Desertul ar fi ca astăzi să câștigăm și U Cluj să facă un egal la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne temem. Știm că în fotbal dacă pierzi 3-4 meciuri ești acolo jos. Eu aș prefera să intrăm în play-off foarte mult și garantez că jucătorii își vor da silința să strângă cât mai multe puncte.

Să strângem vreo 11, 12, 13 puncte, realistic vorbind. Dacă ajungem în play-off și facem 13 puncte putem să țintim locul 4, chiar dacă nu jucăm în Conference League”, a mai spus patronul celor de la Sepsi, la FANATIK SUPERLIGA.

Laszlo Dioszegi, despre obiectivul lui Sepsi

ADVERTISEMENT