Sport

Dragomir vine cu dezvăluiri uluitoare despre asocierea Hagi – Rivaldo la Farul

Dumitru Dragomir se teme de asocierea dintre Gheorghe Hagi și brazilianul Rivaldo. Care e motivul principal. Detalii de culise.
17.09.2023 | 17:09
Dragomir vine cu dezvaluiri uluitoare despre asocierea Hagi  Rivaldo la Farul
10% din acțiunile lui Hagi a cumpărat Rivaldo la Farul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut din nou spectacol la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. De ce se teme de o ruptură între Gică Hagi și Rivaldo și dezvăluiri de ultimă oră ale fostului președinte al LPF.

Dumitru Dragomir anunță un nou investitor la Farul: „Este plin de bani”

Dumitru Dragomir e convins că „marinarii” pot deveni o forță când echipa se va muta de la Ovidiu și laudă un nou investitor: „Domne, nu știu ce să spun! Lasă-mă să văd ce se întâmplă după ce se termină stadionul, după ce încep să joace la Constanța, după ce organele locale de acolo se implică.

ADVERTISEMENT

Am văzut că Portul Constanța au luat și este bine dacă se implică, pentru că este plin de bani. Îți dai seama! Portul Constanța poate să țină echipa lui Hagi și o facă în viitorii 20 de ani de acum înainte campioană!”, a surprins „Oracolul de la Bălcești”, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Nea Mitică se teme că Hagi și fostul mare jucător al Braziliei vor intra în conflict: „Cu Rivaldo îmi cam dă cu virgulă… Să știi și tu că două săbii foarte ascuțite nu intră în aceeași teacă! Nu intră într-o teacă. Amândoi au fost geniali. Într-un an trebuie să existe părerei contrarii”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e convins că Rivaldo are bani să investească la Farul: „Mai are cel puțin 50-60 de milioane de euro”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Hagi face înțelegeri „beton” cu toți colaboratorii și se asigură că are mână liberă: „Depinde ce contract au făcut. Să văd contractul întâi. Hagi vinde, dar numai cu o condiție contractuală: numai el hotărăște tot! Și foarte bine face! Și eu aș face la fel”.

Horia Ivanovici a vorbit și despre implicarea lui Rivaldinho în această mutare: „Mai ales că Hagi e obișnuit numai el să conducă! Cu Portul îi sparge Hagi dacă bagă bani! Deci aici e virgula, că și ăla e Rivaldo și e nucă tare! Nu e nici ăla vreun fraier, nu? Crezi că a făcut-o Rivaldo pentru băiatul lui?”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, însă crede că e doar o tranzație între doi oameni de afaceri și foști mari fotbaliști: „Nu. Băiatul lui oricum lua banii de la Hagi și lua puțini. Iar Rivaldo cred că mai are și el vreo 50-60 de milioane de euro”.

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e în fiecare luni, de la ora 13:15, EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi văzută și în „reluare”, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre venirea lui Rivaldo la Farul