Sport

Dragoș Bon, afectat de eșecul cu FCSB: “Este un rezultat rușinos”. Moment de sinceritate al lui Dan Nistor

Dragoș Bon și Dan Nistor, declarații după eșecul suferit de Universitatea Craiova, 1-4 cu FCSB.
26.07.2021 | 00:20
Dragos Bon afectat de esecul cu FCSB Este un rezultat rusinos Moment de sinceritate al lui Dan Nistor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își continuă forma foarte slabă din acest start de sezon. Oltenii au suferit o înfrângere clară pe Arena Națională, scor 1-4, în fața celor de la FCSB.

Antrenor interimar după demiterea lui Marinos Ouzounidis, Dragoș Bon a încercat să găsească explicații pentru prestația sub așteptări a echipei sale.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon, declarații după eșecul Universității Craiova cu FCSB: “A fost un moment care a turnat plumb în ghetele jucătorilor mei”

Bon a pus eșecul pe seama numărului mare de greșeli individuale făcute de elevii săi. Mai spune că reușita lui Moruțan, din minutul 6, i-a debusolat pe jucătorii săi, care începuseră bine meciul.

“Spuneam că ne așteaptă încă un meci greu. Era greu să mențin aceeași echipă. Am decis să îl . E greu când primești așa goluri, de data asta noi am avut de suferit.

ADVERTISEMENT

A fost un moment care a turnat plumb în ghetele jucătorilor mei, până atunci am avut câteva ocazii. Am arătat mai bine după pauză, golul și alte ocazii. După acel gol ne-am dezbinat, au venit și accidentările.

Dragoș Bon: “Întrebați conducerea dacă eu voi fi antrenor și la meciul cu Laci”

Sper să nu fie grave. Astăzi au fost mai inspirați, mai buni, și îi felicit. Este un rezultat rușinos, îmi cer scuze în fața suporterilor.

ADVERTISEMENT

Avem un lot echilibrat, suntem echipa mai valoroasă și cred că putem să ne calificăm. Întrebați conducerea cine va pregăti meciul”, a declarat Dragoș Bon.

Dan Nistor a fost și el foarte dezamăgit de jocul prestat de Universitatea Craiova. Într-un moment de sinceritate, mijlocașul a spus că nici nu își mai dă seama dacă acest eșec poate fi numit un accident.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, ironic cu fanii FCSB: “M-aș fi așteptat să vină mai mulți”

“Nu putem să dăm vina pe ultimele întâmplări. S-au accidentat și jucători, sper să nu fie grav. Avem nevoie de ei, meciul de joi este foarte important.

Îmi doresc din tot sufletul să fi fost doar un accident, dar nu mai știu ce să spun. Vom vedea, timpul va decide. Deocamdată avem antrenor, pe Dragoș Bon, lucrăm cu dânsul până vine altcineva”, a declarat Nistor.

Dan Nistor a mai declarat că se aștepta să fie mai mulți suporteri la partida de duminică, la care gazdele au anunțat 10.123 de spectatori. Fostul dinamovist i-a ironizat pe fanii FCSB: “Poate și suporterii au fost prea mulți și unii dintre noi s-au speriat. Ținând cont că e un derby, m-aș fi așteptat să vină mai mulți”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1.57 este cota pentru “Universitatea Craiova se califică”. Vezi aici toate cotele!  

ADVERTISEMENT