Sport

Păreri diferite în privința demiterii lui Marinos Ouzounidis: „Asta este România!” / „Mă așteptam la schimbare mai devreme”

Demiterea lui Marinos Ouzounidis a creat păreri diferite în fotbalul românesc.
23.07.2021 | 21:10
Pareri diferite in privinta demiterii lui Marinos Ouzounidis Asta este Romania  Ma asteptam la schimbare mai devreme
ADVERTISEMENT

Demiterea lui Marinos Ouzounidis de pe banca tehnică a Craiovei a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, care a confirmat, în urma interviului cu Giovani Becali, transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Vestea demiterii lui Marinos Ouzounidis l-a întristat pe Laszlo Balint, antrenorul de la UTA, care a recunoscut că este o decizie bizară, în timp ce Cristi Balaj se aștepta la o astfel de decizie mult mai rapidă.

ADVERTISEMENT

Păreri diferite în privința demiterii lui Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis a fost demis de la Craiova, iar vestea plecării sale de pe banca tehnică a oltenilor a creat mai multe păreri diferite: „Asta este soarta noastră, nu e plăcut. Eu când aud astfel de demiteri, astfel de lucruri, mai ales așa de repede”.

„Nu îmi face mare plăcere. Dar asta este România, eu mă bucur că aici la Arad am parte de o linie de încredere reciprocă”, a spus tehnicianul arădenilor după victoria cu FC Argeș, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj se aștepta ca Marinos Ouzounidis să fie demis mult mai devreme, din cauza stilului de joc al echipei practicat de la venirea sa: „Eu nu mă așteptam să văd o schimbare la Craiova, nu știu ce a văzut în continuare în el patronul, el hotărăște”.

„Există o răbdare, dar există și o limită și m-aș fi așteptat ca schimbarea aceasta să fie mult mai devreme decât acum. Eu de la primele lui meciuri, am decis să nu mai comentez jocul echipei, nu mi-a plăcut”, a mai spus fostul arbitru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Lucian Goian a analizat, la TV LookSport, plecarea lui Marinos Ouzounidis de la Craiova, despre care spune că a fost demis la dorința patronului, lăsând de înțeles că nu doar rezultatele au contat în decizia oltenilor: „Domnul Cârțu e președinte la Craiova, dar e clar că decizia a fost luată de patron. Acum, nu știu cine o să-și asume decizie pe viitor și cu ce se va întâmpla în continuare”.

„Trebuia un șoc la echipă!”

Helmuth Duckadam este de părere că la Craiova era nevoie de un șoc la echipă, mai ales după înfrângerea uluitoare cu Laci, în deplasarea din Albania, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

„Trebuia un șoc la echipă. A fost victoria din Supercupa României și din Cupa României, care au fost ca o gură de aer.

Dar după această înfrângere din Albania, e și normal să fie demis, trebuia creat un șoc la echipă”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

Daniel Pancu este de părere că Marinos Ouzounidis nu s-a potrivit de la bun început cu spiritul pe care fanii olteni îl vor la echipă: „E greu să ajungi la o echipă care e obișnuită cu spectacolul, cu atacul, iar tu să începi să te aperi. E greu la olteni, care ei prin natură sunt dominanți”.

De-a lungul perioadei petrecute de Marinos Ouzounidis pe banca tehnică a Craiovei, antrenorul grec a reușit să câștige Cupa României și Supercupa României.

În prima etapă a noului sezon, Craiova, cu Ouzounidis pe „bancă”, a reușit să se impună în fața lui FC Argeș, scor 1-0, unicul gol fiind marcat de Andrei Ivan în a doua repriză.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 3,60 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT