News

Dragostea i-a luat minție. Gestul disperat pe care un român din Italia l-a făcut

Un român din Italia, la un pas să își ia viața. S-a legat de un copac din cauza unei decepții în dragoste.
19.04.2024 | 14:01
Dragostea ia luat mintie Gestul disperat pe care un roman din Italia la facut
Gestul disperat pe care un român din Italia l-a făcut Sursa foto: Il Mattino/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragostea i-a luat mințile unui român stabilit în Italia. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a încercat să își ia viața în urma unei decepții în amor, potrivit Il Mattino.

S-a legat cu o frânghie în jurul unui copac

Incidentul a avut loc, joi, 19 aprilie, pe traseul turistic „La Grotta” din San Marco di Castellabate, provincia Salerno, Italia.

ADVERTISEMENT

Sătul de problemele pe care le avea în dragoste, românul a decis să își pună capăt zilelor, însă nu oricum.

Bărbatul de 35 de ani a mers, joi după-amiază, pe traseul turistic, unde s-a legat cu o frânghie în jurul unui copac aflat pe marginea unor stânci abrupte de deasupra mării.

ADVERTISEMENT

Din fericire, la un moment dat, bărbatul și-a dat seama de nebunia pe care încearcă să o facă și chiar el a fost cel care a sunat la 112 și a dat alarma. La fața locului au ajuns imediat carabinierii, polițiștii locali, dar și o echipă a Gărzii de coastă.

Operațiunea de salvare a românului, condusă de comandantul stației de carabinieri din Santa Maria di Castellabate, Marco Cesa, alături de Gennaro Malandrino, comandantul poliției locale, și Antonino Crea, locotenentul oficiului maritim local, a durat zeci de minute.

ADVERTISEMENT

„Intervenția a fost dificilă, dar coordonarea excelentă dintre diferitele forțe de ordine a facilitat salvarea tânărului.

Este important să recunoaștem curajul și determinarea tuturor celor implicați în această operațiune”, a declarat Marco Cesa.

ADVERTISEMENT

După ce a fost coborât din copac și dus într-o zonă sigură, românul a fost preluat de o echipă medicală de la asociația Valcalore venită să îi ofere primul ajutor, însă, tânărul nu a suferit nicio leziune fizică.

Mai mult, acesta le-a dezvăluit salvatorilor săi că a recurs la gestul șocant din cauza problemelor pe care le-a avut, în ultima vreme, în dragoste.

În urma mărturiei bărbatului, autoritățile și-au dat seama că acesta suferă de depresie și l-au predat specialiștilor care acum înecarcă să îl ajute să depășească trauma trăită.

ADVERTISEMENT