Life

Drama ascunsă a Angelei Similea: “Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat. Am rămas şocată”

Care este drama ascunsă a Angelei Similea. Interpreta de muzică ușoară a dezvăluit gestul făcut de soțul ei, Victor Surdu, cu două zile înainte să moară.
21.06.2022 | 19:31
Drama ascunsa a Angelei Similea Cu doua zile inainte sa moara sa trezit din pat Am ramas socata
Angela Similea s-a numărat printre divele Epocii de Aur. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Angela Similea a dezvăluit care este drama sa ascunsă, care are legătură cu regretatul ei soț, Victor Surdu. Fostul politician s-a stins din viață cu mai bine de 11 ani în urmă.

Care este drama ascunsă a Angelei Similea

Interpreta de muzică ușoară a fost marcată de gestul fostului ei soț, Victor Surdu, înainte să moară.

ADVERTISEMENT

Deși era bolnav și slăbit, acesta s-a ridicat din pat pentru a cânta la pian, lucru care a șocat-o pe artistă.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape.”, a povestit Angela Similea cu ceva timp în urmă, notează bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Angela Similea și Victor Surdu au avut o poveste frumoasă de dragoste, după cum a precizat cântăreața. Acesta o cunoștea de pe scenă și o respecta foarte mult. Era un bărbat romantic, dar și o „furtună”, a recunoscut solista.

„A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească.

ADVERTISEMENT

Era extraordinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu.”, a adăugat renumita artistă.

Fostul politician a fost răpus de cancerul pancreatic în aprilie 2011, la 63 de ani. A făcut tot posibilul pentru a trata această afecțiune, însă fără succes.

ADVERTISEMENT

Angela Similea și Victor Surdu s-au cunoscut în 1968. Politicianul era prezent la un festival de muzică ușoară, însă el și interpreta s-au căsătorit abia după 31 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată.

Cu cine a mai fost căsătorită Angela Similea

Angela Similea a mai fost căsătorită de trei ori până să devină soția lui Victor Surdu. Primul soț al vedetei a fost Andi Constantin, care era electrician de meserie.

După divorț, cântăreața s-a căsătorit cu Sorin Movileanu, căruia i-a dăruit și un fiu, Sorin. A urmat mariajul cu Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda.

Cu Victor Surdu s-a căsătorit în 1999 și au fost împreună timp de 12 ani, până la moartea fostului ministru al Agriculturii .

ADVERTISEMENT
Tags: