Life

Dramă cumplită pentru un artist român: „Pe tatăl meu l-a tăiat trenul”

Dramă cumplită pentru un artist român. Un cântăreț greu încercat de viață a făcut destăinuiri emoționante, în exclusivitate pentru FANATIK.
27.03.2024 | 13:53
Drama cumplita pentru un artist roman Pe tatal meu la taiat trenul
Dramă cumplită pentru un artist român. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dramă de neimaginat pentru un artist român! Rămas orfan, cântărețul a trebuit să ia viața în piept și să se descurce fără sprijinul părintelui său, care a murit în condiții îngrozitoare, călcat de tren!

Dramă cumplită pentru un artist român. Tatăl i-a murit călcat de tren

FANATIK vă spune povestea unuia dintre artiștii din România a cărui poveste de viață merită o ecranizare de film. Paulo a trecut prin multe necazuri de-a lungul vieții sale. Cel mai cumplit moment rămâne, fără doar și poate, momentul în care și-a pierdut tatăl.

ADVERTISEMENT

Paul Cătălin Milea, pe numele din buletin, nu va uita niciodată tragedia prin care a trecut pe când avea doar 14 ani. La vârsta la care mulți adolescenți au nevoie mai mult ca oricând de îndrumarea părinților în viață, el a rămas fără stâlpul său de sprijin.

A fost crescut, după moartea fulgerătoare a părintelui său, de bunică. Dincolo de dramă, cunoscutul artist român spune că dacă tatăl său îl veghează de undeva, de sus, cu siguranță că astăzi este foarte mândru de ce a realizat pe cont propriu, urmându-și visul de a cânta.

ADVERTISEMENT

„Am fost crescut de bunica mea”

Drumul spre muzică a fost unul destul de dificil. Extrem de emoționat, Paulo și-a amintit, pentru FANATIK, cum a apărut prima lui melodie. A strâns banii din alocația primită de la stat pentru a-și vedea visul împlinit.

„Am rămas orfan de la vârsta de 14 ani, pentru că pe tatăl meu l-a tăiat trenul. Am fost crescut de bunica mea. Mi-aș fi dorit foarte mult ca el să fie lângă mine acuma. Sunt sigur că el mă privește de sus și este mândru de mine.

ADVERTISEMENT

Eu de la vârsta de 14 ani, când mi-am pierdut tatăl, am început să compun. Pentru prima mea piesă, mi-am adunat banii din alocația pe care o aveam atunci”, a dezvăluit Paulo, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cântărețul investește toți banii câștigați la beninzărie în muzică

În prezent, tânărul este angajat la o benzinărie, bani din care se întreține și pe care îi pune deoparte pentru muzică. „Bănuții pe care îi fac îi investesc în muzică și videoclipuri. Eu îmi compun textul și linia melodică. Mi-aș dori foarte mult să pot reuși să ajung cât de sus în muzică, pentru că ăsta e visul meu. Talentul îl moștenesc chiar de la tatăl meu, pentru că și el cânta la acordeon, dar și cu vocea”, ne-a mai spus Paulo.

ADVERTISEMENT

De curând, interpretul a lansat o piesă cu care speră să ajungă la inimile tuturor. Melodia intitulată „Nu renunța la visul tău” este o piesă motivatoare, un soi de impuls pentru toți cei care și-au pierdut speranța, pentru toți cei care nu mai cred că își pot atinge țelurile. Nu este singura surpriză pe plan muzical cu care se laudă artistul. Paulo a pregătit deja piesa următoare, care se va numi „Cu un sărut nu se face primăvară”, la care face și un clip.

„Vreau să îi mulțumesc din tot sufletul șefei mele! Fără ajutorul dânsei nu reușeam să fac toate astea. Ea m-a ajutat de câte ori a fost nevoie”, a ținut să transmită Paulo, în continuare.

În videoclipul melodiei „Nu renunța la visul tău” (pe care îl puteți vedea mai jos), cântărețul a vrut ca și tatăl său decedat să facă parte din filmulețul său, printr-o fotografie înrămată într-un mic tablou.

 

ADVERTISEMENT