Sport

Drama familiei lui Michael Schumacher: „Corinna trăiește ca o prizonieră”

Familia lui Michael Schumacher suferă de 13 ani alături de fostul mare pilot. Eddie Jordan a făcut noi dezvăluiri despre coșmarul trăit de soția Corinna.
22.03.2023 | 20:25
Drama familiei lui Michael Schumacher Corinna traieste ca o prizoniera
10 ani au trecut de la teribilul accident suferit de Michael Schumacher. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Michael Schumacher a suferit un grav accident în 2013, iar de atunci familia sa a încercat cu disperare să îl țină în viață, deși este imbolizat la pat, după ce a stat în comă mai bine de un an.

Apropiații familiei lui Schumacher, dezvăluiri despre sacrificiile uriașe ale soției Corinna: „Nu mai paote să meargă la o petrecere”

Eddie Jordan, fostul patron al echipei de Formula 1 care îi poartă numele, și apropiat al lui Michael Schumacher, care a făcut dezvăluiri dureroase cei din jurul fostului mare pilot.

ADVERTISEMENT

„A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape 10 ani de când Corinna nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă, este ca o prizonieră deoarece toată lumea ar dori să vorbească cu ea despre Michael, în timp ce ea nu are nevoie să i se amintească despre asta tot timpul”, a spus milionarul pentru The Sun.

Jordan a explicat și toată secretomania din jurul stării de sănătate a germanului: „Corinna a stabilit niște reguli, o știu foarte bine, dinaintea lui Michael Schumacher. Este o fată minunată, o știam când s-a căsătorit cu Michael”.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că nu a reușit să îl viziteze pe Schumacher: „Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă”.

Jean Todt, singurul care are priveligii extinse din partea familiei Schumacher: „Au fost foarte apropiați”

Singurul om care are acces nemijlocit din afara familiei este Jean Todt: „A primit privilegiul de a-l vedea pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles”.

ADVERTISEMENT

Și familia pilotului a explicat de ce a recurs la această decizie: „Când am încercat să-l văd eu, mi-au spus «Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimitate pentru Michael»”.

Cine este Eddie Jordan

Eddie Jordan este cel care a înființat echipa de Formula 1 cu același nume și care a concurat în „Marele Circ” în perioada 1991-2005. Pentru Jordan au concurat piloți mari, precum Michael și Ralf Schumacher, Rubens Barrichello, Damon Hill, Jean Alesi sau Jarno Trulli.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 54 de ani, Michael Schumacher a suferit un accident grav de schi în 2013. Septuplul campion mondial a suferit un tramatism cranian sever și o hemoragie cerebrală, iar acum se află la reședința familiei din Geneva, Elveția.

ADVERTISEMENT
Tags: