Sport

Drama lui Iosif Rotariu. Fostul mare internațional trece prin clipe grele: „Viața te încearcă!”. Exclusiv

Iosif Rotariu e lovit din toate părțile după ce fiica sa, Kassandra a suferit nu mai puțin de 50 de operații. Soția e bolnavă de cancer. Operată de 4 ori și coșmarul continuă.
24.09.2023 | 10:15
Drama lui Iosif Rotariu Fostul mare international trece prin clipe grele Viata te incearca Exclusiv
Iosif Rotariu trece prin momente grele cu soția Dana și fiica adoptivă, Kassandra. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iosif Rotariu, fostul mare jucător al echipei naționale a României, trăiește clipe foarte dificile. După ce s-a luptat ani și în șir pentru ai oferi o viață normal fiicei sale, Kassandra, legenda lui Poli și a Stelei trăiește o nouă dramă. Soția suferă de cancer și a suferit deja patru intervenții chirurgicale.

Iosif Rotariu, lovitură după lovitură! Dana, soția sa, suferă de cancer: „E greu…”

Iosif Rotariu a vorbit pentru FANATIK despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția sa, Dana(n.r. Cum se simte?) Așa și așa. Între… După patru intervenții chirurgicale la tumorile de cancer pe care le-a avut și tratamentul ăsta cu chimioterapie… E greu. E în perioada de recuperare și face tratament. A avut noroc că la plămân a avut o tumoare care doar strălucea și era benignă”.

ADVERTISEMENT

Familia Rotariu e într-un continuu du-te vino între Timișoara și Turcia: „A avut două la colon și doi ganglioni la gât și la axilă la braț. S-a întors din Turcia și pleacă din nou peste câteva zile. O dată la două săptămâni, merge câte o săptămână acolo la tratament”.

Un mare sprijn pentru Dana Rotariu este chiar fiica adoptivă, care știe cel mai bine ce înseamnă suferința și spitalele: „Kassandra e foarte bine. A trecut clasa a 12-a acum și se pregătește pentru Bacalaureat. Chiar e cât se poate de bine din punct de vedere fizic și mental. O susține și o ajută foarte mult și pe Dana”.

ADVERTISEMENT

Iosif Rotariu nu se lasă și luptă pentru familia sa. Declarații emoționante: „Viața te încearcă! Trebuie să mergi mai departe și să fii optimist”

Cu toate acestea, Iosif Rotariu rămâne echilibrat, motivat și are speranțe că lucrurile vor reveni pe un făgaș normal: „Asta e situația! Viața te încearcă! Trebuie să treci peste ele, să mergi mai departe și să fii optimist. Altfel nu realizezi nimic. Nu trebuie să ne dăm bătuți”.

De cealaltă parte, vestea bună e că fiica lui, Kassandra, a trecut peste ultimele intervenții chirurghicale și deja se gândește la universitatea pe care o va urma: „Ea după ce termină liceul vrea să meargă în Franța la facultate, să studieze marketing. Se mai gândește încă, dar nu vrea să rămână în România.

ADVERTISEMENT

Ea știe mai bine. De-a lungul timpului, câte probleme a avut, cu 50 de operații, pe unde a fost…. Știi cum e în România… Copiii vorbesc de unul de altul, la handicapul pe care l-a avut ea, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate”, a mai dezvăluit pentru site-ul nostru fostul mare fotbalist.

Kassandra a fost pur și simplu torturată de bunica ei, până când a fost adoptată la 4 ani de familia Rotariu. Era arsă cu țigara, otrivită cu acid și chiar a fost aruncată de la fereastră.

ADVERTISEMENT

Probleme și cu celălalt copil adoptat. Fiica biologică a fost condamnată cu suspendare

Pe lângă Kassandra, Iosif și Diana Rotariu au mai adoptat un băiat, Cristian, cu care au stat de asemenea numai prin spitale. În vârstă de 19 ani, este bolnav de diabet și medicii i-au montat o pompă de insulină, ca să nu mai aibă nevoie să facă 6 injecții zilnic.

Ba, mai mult, fiica lor biologică a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a agresat un copil de doi ani, când lucra la creşa deţinută de familia lor. Romina e și ea bolnavă de diabet.

  • 50 de operații a suferit Kassandra, după ce a fost descoperită la o vârstă fragedă cu osteomielită, o afecțiune ce-i distruge articulațiile
ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
TRAGEDIA care a îndoliat România! Ciolacu a făcut anunţul: OMOR din culpă
TRAGEDIA care a îndoliat România! Ciolacu a făcut anunţul: OMOR din culpă
Insula subestimată a Greciei, vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks
Insula subestimată a Greciei, vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!