Life

Drama neștiută din viața lui Puya: fratele lui a fost găsit mort, nu-i poate șterge numărul de telefon nici la 10 ani de la tragedie

Suferința pe care o poartă în suflet Puya de 10 ani. Concurentul de la America Express are și acum numărul fratelui său decedat.
13.01.2023 | 18:58
Drama nestiuta din viata lui Puya fratele lui a fost gasit mort nui poate sterge numarul de telefon nici la 10 ani de la tragedie
Suferința pe care o poartă în suflet Puya de 10 ani. Concurentul de la America Express are și acum numărul fratelui său decedat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Drama neștiută din viața lui Dragoș Gărdescu: fratele lui a fost găsit mort, nu-i poate șterge numărul de telefon nici de la 10 ani de la tragedie. Vedeta de la Antena 1 a învățat o lecție extrem de dureroasă în anul 2012.

Suferința pe care o poartă în suflet Puya de 10 ani. Concurentul de la America Express are și acum numărul fratelui său decedat

Puya de la America Express și-a pierdut fratele în urmă cu mai bine de un deceniu. Alexandru Gărdescu locuia în Marittima, Italia, acolo unde lucra ca mecanic la un service auto. Primele informații au arătat o sinucidere.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu-și poate ierta faptul că nu avea niciodată suficient timp pentru a sta de vorbă cu regretatul său frate. Cea mai mare frică a artistului din La Familia are legătură cu moartea unui copil, el având trei fete.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită.

ADVERTISEMENT

Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună. Nu pot să îi șterg nici numărul din telefon.

Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să moară copilul. E frica mea cea mare”, a mărturisit Puya, notează Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum a murit fratele lui Puya

Puya a aflat vestea tristă despre fratele său, Alexandru, în martie 2012. Carabinierii au ajuns la locuința acestuia după ce au fost alertați de colegii de serviciu ai bărbatului care nu a mai ajuns la muncă într-o zi de sâmbătă.

Surse din anturajul tânărului de 34 de ani au susținut la momentul respectiv că ar fi vorba de o supradoză, însă nimeni nu știa ca mecanicul să fie consumator de substanțe interzise. Două zile mai târziu și-ar fi serbat ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit a fost găsit în casa în care locuia, toate luminile fiind aprinse. Puya a lansat un an mai apoi o piesă în memoria fratelui său, aceasta fiind intitulată Nimic nu e nou. Vedeta mai are un frate mai mic cu 4 ani, Răzvan.

ADVERTISEMENT
Tags: