Sport

Eugen Neagoe mai vrea un transfer la Universitatea Craiova. A anunțat înaintea derby-ului cu FCSB ce jucător așteaptă

Universitatea Craiova a făcut multe mutări de jucători în această iarnă, dar antrenorul Eugen Neagoe nu exclude ca oltenii să mai realizeze un transfer.
18.02.2023 | 15:46
Eugen Neagoe mai vrea un transfer la Universitatea Craiova A anuntat inaintea derbyului cu FCSB ce jucator asteapta
Universitatea Craiova a făcut multe mutări de jucători în această iarnă, dar antrenorul Eugen Neagoe nu exclude ca oltenii să mai realizeze un transfer. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Juveții” se pregătesc de derby-ul cu FCSB, iar ”Geană” își dorește să se întoarcă în Bănie cu cele trei puncte după un joc spectaculos.

Eugen Neagoe, dezvăluiri despre noi transferuri la Universitatea Craiova

În conferința de presă susținută înainte de partida FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din SuperLiga, programată duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, Eugen Neagoe a vorbit despre posibilitatea ca oltenii să mai facă transferuri în această iarnă.

ADVERTISEMENT

”Cel mai important în momentul acesta este revenirea lui Baiaram. Este ca și cum am aduce un jucător nou. El se antrenează în acest moment cu echipa, dar nu este 100% și nu-l vom forța. Nu ne vom baza pe el la meciul cu FCSB, dar îl vom folosi la următoarele meciuri. Nu știu să vă dau însă o dată exactă.

Am discutat cu domnul Rotaru, patronul clubului, dar și cu cei din conducere. Sigur, dacă vom avea posibilitatea să aducem un jucător valoros, ne vom înțelege, vom hotărî…”, a declarat Neagoe.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Ștefan Baiaram este apt pentru meciurile Universității Craiova, însă va fi menajat la duelul cu FCSB, urmând să revină la întâlnirea cu FC Voluntari.

De ce nu o suportă nimeni pe FCSB în SuperLiga

Eugen Neagoe și câțiva dintre jucătorii formației din Bănie le-au făcut o surpriză suporterilor înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Basilio Ndong, Mihai Căpățînă, Alexandru Ișfan, Ștefan Baiaram, Vladimir Screciu și Laurențiu Popescu s-au întâlnitit cu fanii în Electroputere Mall.

ADVERTISEMENT

Accidentat înaintea partidei cu Farul Constanța, Mihai Căpățînă a fost bucuros că s-a revăzut cu suporterii ”alb-albaștrilor”. Mijlocașul oltean a spus că și-a amintit de copilărie și speră ca el împreună cu ceilalți jucători ai Universității Craiova să fie un exemplu pentru tineri.

Mihai Rotaru a afirmat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIdeclarațiile lui Gigi Becali și ale lui Mihai Stoica sunt deranjante și îi motivează mai mult pe jucători să se autodepășească în meciurile contra FCSB-ului, motiv pentru care vicecampioana României pierde puncte în urma unor partide, în care jucătorii de care s-a râs, au evoluat peste așteptări.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan le-a redat suporterilor oltenilor speranța la titlul de campioană a României, după ”dubla” marcată împotriva celor de la CFR Cluj. Internaționalul român a fost luat la întrebări de fanii Universității Craiova, iar acesta a mărturisit ce obiective și-a propus în următorii ani la formația din Bănie.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT