Life

Drama prin care trece Mihai Albu de câteva luni: ”Doare”

Suferința cu care se confruntă Mihai Albu de la o vreme încoace. Designerul de pantofi nu traversează o perioadă tocmai bună.
06.10.2023 | 08:15
Drama prin care trece Mihai Albu de cateva luni Doare
Suferința cu care se confruntă Mihai Albu de la o vreme încoace. Designerul de pantofi nu traversează o perioadă tocmai bună. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Drama prin care trece renumitul creator de modă de câteva luni. Vedeta susține că îl doare foarte mult că a pierdut cea mai dragă persoană din viața sa. Din fericire, are parte de un sprijin important de la fiica sa, Mikaela.

Suferința cu care se confruntă Mihai Albu de la o vreme încoace. Designerul de pantofi nu traversează o perioadă tocmai bună

Mihai Albu a vorbit sincer și deschis despre suferința cu care se confruntă de la o vreme încoace. Designerul de pantofi nu traversează o perioadă tocmai bună de când mama sa, Zinaia, a încetat din viață.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul creator de modă nu a reușit nici să o serbeze pe fiica sa, Mikaela, care a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Adolescenta îi este alături perioada asta, deși locuiește în permanență cu fosta soție, Iulia Albu.

„Nu am serbat-o, dar am vorbit la telefon, nu a fost organizată încă ziua ei, poate că săptămâna aceasta va face o petrecere cu prietenii. O să fie o mică petrecere, așa mi-a spus.

ADVERTISEMENT

Relația noastră este foarte bună, vorbim des la telefon, ținem legătura. În ultima vreme, când mama a fost bolnavă, a venit în vizită, a fost alături de mine, la necaz. Mama a murit.

Doare. Dar Mikaela a fost și e alături de mine în tot acest timp”, a dezvăluit Mihai Albu pentru site-ul playtech.ro. Mama renumitului designer a fost condusă pe ultimul drum spre finalul lunii august.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu, despre ultimele cuvinte ale mamei sale

Mihai Albu a sperat până în ultima clipă că femeia care i-a dat viață se va face bine și că va fi externată din spital. Din păcate, starea de sănătate s-a agravat rapid și cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Cu o seară înainte de pierderea suferită mama designerului fusese intubată și pusă la aparate. De atunci a început să se simtă din ce în ce mai rău și a doua zi vedeta a făcut anunțul nefericit. Zinaia Albu avea 95 de ani.

ADVERTISEMENT

„Ultimul cuvânt pe care mama mi l-a zis a fost că este bine. Mama a murit la 14:15. Avea 95 de ani și jumătate”, a declarat creatorul de pantofi pentru click.ro. Apoi, Mihai Albu a anunțat vestea tristă pe pagina de Facebook, unde a primit condoleanțe de la oameni.

ADVERTISEMENT