Life

Drama secretă trăită de Cristina Cioran: „M-am uitat și în buletin”

Cristina Cioran a dezvăluit unul din cele mai mari regrete ale vieții sale. Pentru ce anume se consideră prea bătrână vedeta?
14.09.2023 | 13:00
Drama secreta traita de Cristina Cioran Mam uitat si in buletin
Cristina Cioran, dezvăluiri despre unul din regretele sale. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran afișează imaginea unei femei împlinite atât pe plan profesional, cât și personal, chiar dacă despre viața amoroasă preferă de la o vreme să vorbească mai puțin spre deloc. Există, totuși, ceva ce consideră că nu a făcut la timp. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre unul din visele ei pierdute, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cristina Cioran a dezvăluit cel mai mare regret al vieții sale

Cristina Cioran radiază de fericire de fiecare dată când apare undeva, iar acum are motive serioase să zâmbească. Fetița ei de doi ani, Ema, este cuminte ca un îngeraș, micuța însoțind-o și în munca ei, căci actrița face parte din proiectul „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

„La momentul ăsta fac foarte bine, mă simt foarte bine mai ales că fac parte din proiectul Mămici cu lipici de la Antena Stars și mi-am lansat și un canal de YouTube unde am un cooking show, de fapt.

Bineînțeles că sunt activă pe Instagram, Facebook… Ce poate să facă o persoană în 2023? Așa, în privat, nu pot să dau prea multe detalii”, a declarat Cristina Cioran în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Proiectul de la Antena Stars și creșterea fiicei sale îi ocupă, așadar, cel mai mult din timp Cristinei Cioran. Întrebată dacă mai face ceva pe partea artistică, blondina ne-a zis că nu are niciun proiect în picioare nici în televiziune, nici în teatru.

„Pe partea de actorie nu am niciun proiect. Trebuie să te dedici foarte mult în actorie ca lucrurile să iasă bine. Nu merge pe repede. Ca să mergi la castinguri, să-ți refaci pozele e o muncă în sine și este admirabil ce fac fetele și băieții care reușesc să își împartă viața cu partea asta de casting care nu e deloc plăcută”, a mai spus Cristina Cioran pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut să cânt, doar că e un pic cam târziu. M-am mai uitat și în buletin”

Vedeta de la Antena Stars a dezvăluit, apoi, pentru FANATIK care este visul pe care nu și l-a împlinit și pentru care nu crede că mai are vârsta necesară. Cristina Cioran și-ar fi dorit să se apuce serios de muzică, să fie cântăreață.

„Sunt multe chestii pe care nu le-am făcut. Mi-ar fi plăcut să cânt, să mă lansez în muzică, doar că e un pic cam târziu. M-am mai uitat și în buletin. Chiar dacă am tonus și energie, tonusul ăsta nu cred că e suficient”, ne-a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se vede prea repede în vreun reality-show extrem. Fiica ei este totul pentru ea acum: „Se dezvoltă frumos”

Cât despre febra reality-show-urilor, dincolo de proiectul din care face parte, Cristina nu se vede prea curând în vreo aventură extremă.  „M-aș vedea într-o America Express, dar nu sunt sigură.

E foarte mult de muncă și decizia asta nu se ia ușor. Am refuzat câteva proiecte, genul ăsta de reality-show extrem, pentru că nu cred că mi se potriveau”, ne-a declarat Cioran.

În final, Cristina a spus că Ema are momentan toată atenția sa și că orice alte proiecte ipotetice sunt în stand-by. Despre fetița ei are numai cuvinte de laudă, iar de curând micuța a început și grădinița.

„Ema face foarte bine, crește, are doi ani și-o lună. O ducem la grădiniță deja. Se dezvoltă frumos, e super ok, e sănătoasă, e o norocoasă și asta e tot ce e important pentru mine la ora asta”, ne-a mai zis Cristina Cioran.

ADVERTISEMENT