Life

Cristina Cioran, dezvăluiri despre o întâmplare cu Marius Elisei: “A făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea”

Cristina Cioran, întâmplare neașteptată cu Marius Elisei, la un eveniment. Ce i-a făcut fostul soț al Oanei Roman actriței.
25.08.2023 | 16:30
Cristina Cioran dezvaluiri despre o intamplare cu Marius Elisei A facut un gest nepotrivit obraznic la adresa mea
Cristina Cioran a povestit o întâmplare cu Marius Elisei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a avut parte de o întâmplate neobișnuită cu Marius Elisei. Totul a avut loc la o petrecere, acum ceva timp, la care era prezent și fostul Oanei Roman.

Cristina Cioran, dezvăluiri despre o întâmplare cu Marius Elisei. Ce a făcut fostul Oanei Roman

Recent, între Vica Blochina și Oana Roman, care au fost bune prietene, a început un scandal, iar fosta concurentă de la Survivor România a spus cuvinte acide la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Oana Roman l-a criticat pe Selly, spunând despre el că nu a citit prea multe cărți, deși vorbește despre educație. Vica Blochina i-a luat apărarea vloggerului și i-a transmis fiicei lui Petre Roman să spună câte cărți a citit fostul ei partener, Marius Elisei, de care este separată de ceva timp.

De asemenea, Vica Blochina a adus în discuție o bătaie încasată de Marius Elisei acum trei ani,. Totul s-a întâmplat chiar la petrecerea de ziua ei de naștere.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a intervenit și ea în acest scandal și a făcut dezvăluiri despre un episod cu fostul soț al Oanei Roman. Actrița a spus că Marius Elisei a făcut un gest nepotrivit față de ea, la o petrecere.

La acel moment, vedeta a fost apărată de Alex, iubitul ei, dar acesta nu s-a implicat într-un scandal cu Marius Elisei. Acesta a făcut gesturi nepotrivite la adresa altor persoane, motiv pentru care a fost implicat într-o bătaie.

ADVERTISEMENT

“Marius a făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea. S-a luat de mine. Iar Alex m-a apărat. Bătaie de la Alex nu a luat, pentru că nu s-a pus la mintea lui.

Dar da, mi s-a povestit și mie că a luat bătaie de la altcineva tot pentru că a făcut gesturi nepotrivite și la adresa altor persoane, după ce eu am plecat.

ADVERTISEMENT

A încercat și să jignească niște oameni. Așa e personajul, absolut dubios. Alex nu s-a pus la mintea lui, pentru că nu merita stresul. Elisei e un personaj complet neinteresant”, a povestit Cristina Cioran pentru Cancan.ro.

Ce reacție a avut Oana Roman după această întâmplare

După situația petrecută, Cristina Cioran a încercat să discute cu Oana Roman, însă aceasta din urmă s-a enervat. Actrița a rugat-o pe aceasta să-l ia de la locația respectivă, pentru că nu avea un comportament potrivit.

“Am rugat-o pe Oana să-l ia de acolo, pentru că făcea urât. Iar ea s-a inflamat, cum pot spune eu așa ceva. Dar asta făcea. A spart niște pahare. A dărâmat o masa”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT