Life

Drama trăită de Carmen Tănase. Vedeta și-a pierdut soțul fix când se aștepta mai puțin

Drama trăită de Carmen Tănase. Celebra actriță și-a pierdut soțul când se gândea mai puțin și când avea cea mai mare nevoie de el.
05.05.2023 | 20:01
Drama traita de Carmen Tanase Vedeta sia pierdut sotul fix cand se astepta mai putin
Drama trăită de Carmen Tănase. Foto: colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Drama trăită de Carmen Tănase. Actrița este văduvă de mult timp și soțul i-a murit când se aștepta cel mai puțin.

Drama trăită de Carmen Tănase. I-a murit soțul când se aștepta mai puțin

Carmen Tănase a rămas văduvă acum 23 de ani. De atunci, actrița nu s-a mai căsătorit și s-a dedicat întru totul muncii sale și fiului pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Victor Parhon a fost soțul lui Carmen Tănase. Acesta era critic de teatru și a decedat în anul 2000. Soțului Carmen Tănase era bolnav de cancer. La aflarea veștii, aceasta a mărturisit că a simțit că se prăbușește lumea peste ea.

Carmen Tănase a recunoscut că i-a fost extrem de greu după moartea soțului său pentru că aceștia aveau o relație extrem de bună și se sfătuiau la orice pas.

ADVERTISEMENT

Unul dintre lucrurile cel mai dificile pe care ar trebui să le facă actrița Carmen Tănase a fost să suplinească rolul tatălui pentru fiul său. Tudor a suferit foarte mult la moartea acestuia.

„Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult.

ADVERTISEMENT

Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu”, a spus vedeta, pentru Viva.

Carmen Tănase are un mare regret după moartea soțului

Carmen Tănase și soțul ei erau prieteni buni înainte de toate și diferența de vârstă de 17 ani i-a făcut doar să se înțeleagă și mai bine. Carmen Tănase era cea vulcanică în relația de iubire, în timp ce soțul ei era cel cumpătat.

ADVERTISEMENT

”Făceam parte cam din aceeași meserie și discutam foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu- vulcanică.

El a fost pentru mine și soț, și tată, și prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, și odată m-am trezit strigându-l «tată»”, a mai spus actrița.

Aceasta are și un mare regret după moartea soțului ei. Este vorba despre faptul că nu au ajuns să se cunune niciodată religios deși soțul era credincios.

ADVERTISEMENT