Life

Drama trăită de Valentin Sanfira. Soția sa, Codruța, a izbucnit în plâns

Valentin Sanfira și Codruța s-au căsătorit recent. Cei doi cântăreți de muzică populară sunt extrem de apreciați, însă niciodată nu au uitat de unde au plecat.
31.10.2022 | 18:21
Drama traita de Valentin Sanfira Sotia sa Codruta a izbucnit in plans
Valentin Sanfira a vorbit despre copilăria dificilă prin care a trecut. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre copilăria sa. De asemenea, cântărețul a relatat pe scurt și drumul său spre cariera muzicală.

Valentin Sanfira, bătut de mama sa pentru că voia să devină cântăreț

Invitați la podcast-ul Mirelei Vaida, Valentin Sanfira și Codruța nu au fost deloc reținuți. Artistul a dezvăluit că încă din perioada copilăriei și-a dorit să cânte, însă lucrurile nu au fost atât de ușoare.

ADVERTISEMENT

Pentru că provenea dintr-o familie destul de modestă, părinții săi nu au putut să îl înscrie la școli de muzică. De asemenea, cei care i-au dat viață nu l-au putut susține nici din punct de vedere financiar.

Dându-și seama că îl așteaptă un drum dificil și că nu are niciun fel de susținere din partea nimănui, Valentin Sanfira a început să muncească.

ADVERTISEMENT

Mama artistului a ajuns la un moment dat chiar să îl lovească pentru că acesta își dorea prea mult să devină cântăreț.

”Părinții au spus, tata nu, dar mama a spus săraca: Noi nu avem bani să te ducem pe tine să faci școli, să faci cântece că noi avem … sunt scumpe costumele. Și eu am zis că o să fiu cântăreț. M-a și bătut mama.

ADVERTISEMENT

Pune mâna pe carte, lasă lălăitul că nu o să faci nimic, mori de foame. Fă-ți o meserie. Cred că nici nu aveam ce să pierd’‘, a dezvăluit artistul.

Codruța Sanfira, emoționată până la lacrimi

Soția sa, Codruța Sanfira a izbucnit în lacrimi și nu este prima oară când o face. Deși cunoaște foarte bine povestea de viață a partenerului ei, aceasta se emoționează mai mereu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Codruța povestește că a început să aprecieze mai mult sacrificiile pe care părinții săi le-au făcut, astfel încât acesteia să nu îi lipsească nimic.

Și-a dorit să cânte, și-a dorit să meargă la facultate și chiar dacă venea dintr-o familie modestă, toate aceste lucruri s-au putut întâmpla.

”Mi-am dorit să cânt, am cântat, mi-am dorit să merg la o facultate, am mers. Nu pot să spun că vin dintr-o familie foarte înstărită. Provin și eu tot dintr-o familie modestă’‘, a completat Codruța Sanfira, proaspăta soție a lui Valentin, în cadrul podcast-ului Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT