Life

Dramele incredibile trăite de Ștefan Stan. Gino Iorgulescu a fost alături de el și mama lui: „Avea 20 de metastaze la cap”

Ștefan Stan a povestit prin ce momente cumplite a fost nevoit să treacă, drame despre care nu a vorbit niciodată de când a devenit celebru. Cântărețul a izbucnit în plâns când a povestit.
05.07.2022 | 12:13
Dramele incredibile traite de Stefan Stan Gino Iorgulescu a fost alaturi de el si mama lui Avea 20 de metastaze la cap
Ștefan Stan, în lacrimi într-o emisiune de pe Youtube. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan, ex-câștigătorul competiției Vocea României de la PRO TV, a vorbit pentru prima oară despre dramele care i-au marcat viața. Înainte să devină cunoscut ca artist, fostul iubit al Andreei Mantea a trecut prin infern.

Ștefan Stan, copilărie în Iad

Muzicianul a avut o copilărie extrem de dificilă, una marcată de bătăile tatălui, iar mai apoi, acesta a primit încă o lovitură de la viață: mama lui a murit de cancer.

ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a ținut să mulțumească omului care l-a sprijinit foarte tare când mama lui era la pat. Este vorba despre Gino Iorgulescu, cel despre care spune că are un suflet imens, dincolo de lucrurile care s-au scris în presă despre el.

„Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. Nu a furat de la nimeni nimic.  

ADVERTISEMENT

Tata se oprea la o rotiserie din asta… Luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (n.r.: cu frații lui) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Înainte de Vocea României, ei se separaseră”, a povestit cutremurat și acum Ștefan Stan în emisiunea „În oglindă”.

Mama fostului iubit al Andreei Mantea a murit de cancer

După ce mama lui s-a stins din viață, pentru Ștefan, orice idee de familie a murit. Femeia care l-a adus pe lume a fost singura persoană pe care o considera familia sa. Ba mai mult, conform istorisirilor cântărețului, la înmormântarea ei nu a apărut nici fratele, nici tatăl.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine… familia mea a murit. Mama mea era singura familie. Mama mereu m-a împins de la spate. Mi-a zis să merg, să fac ceva. Tot timpul am refuzat lucrul ăsta. Cel mai bun psiholog al meu a fost ea. Omul care mă cunoștea, îmi știa toate lacunele, toți elefanții ăia din pod. Știa tot. Tot timpul mă ghida.

Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor. (…)

ADVERTISEMENT

Îi sunt recunoscător domnului Gino Iorgulescu. M-a ajutat. Este un om care m-a ajutat și care s-a dovedit a fi… N-am cuvinte să îi mulțumesc. Nu m-a ajutat cu telefoane, intervenții, ci cu mult mai mult. El mi-a spus: nu se mai poate face nimic. Oferă-i cât mai are de trăit cele mai frumoase clipe”, a mărturisit Ștefan Stan cu lacrimi în ochi.

 

 

ADVERTISEMENT