News

Șoferul drogat de la 2 Mai, în sevraj la închisoare: „Nu este lucid. Cere ciocolată tot timpul!”

Vlad Pascu are momente în care plânge, dar și momente în care este extrem de agresiv. Acuză dureri, nu doarme și nu mănâncă.
29.08.2023 | 07:17
Soferul drogat de la 2 Mai in sevraj la inchisoare Nu este lucid Cere ciocolata tot timpul
Șoferul drogat de la 2 Mai, în sevraj la închisoare. Colaj Fanatik/ sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Șoferul drogat de la 2 mai a intrat în sevraj la închisoare. Vlad Pascu se simte din ce în ce mai rău și are un comportament bizar. Totodată, are momente când este extrem de agresiv cu polițiștii.

Șoferul drogat de la 2 Mai este în sevraj. Cum se comportă Vlad Pascu

Conducătorul auto care a băgat în pământ doi tineri studenți și a rănit alți trei, în timp ce conducea o mașină de colecție pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai, dă semne de sevraj. Fiind privat de droguri, a început să manifeste un comportament specific.

ADVERTISEMENT

De altfel, tânărul de 19 ani, care se pare că era consumator încă de la 13 ani, luase un cocktail de șase droguri înainte să provoace tragedia de la 2 Mai. Aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanții Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici”.

Acum, Vlad Pascu, care se află în spatele gratiilor, se confruntă cu probleme. Potrivit Cancan, tânărul nu este lucid, are dureri fizice, nu mănâncă și este agresiv. Totodată, le cere polițiștilor să îi aducă ciocolată.

ADVERTISEMENT

„Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent.

Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!” arată sursele Cancan.

ADVERTISEMENT

Vlad Pascu ar fi consumat un cocktail „fabricat”

Specialiștii spun că înainte să lovească cu mașina tinerii care mergeau pe jos, Vlad Pascu ar fi consumat, de fapt, un cocktail „fabricat” de traficanții de droguri. Adică, unele substanțe pot fi completate cu altele, aceasta fiind o practică a distribuitorilor.

„Dealerii în goana lor după câștiguri, pot să diminueze puritatea unor substanțe și din acest motiv vedem și unele reacții.” a explicat Cristian Oprișan, fostul șef al Serviciului Antidrog Constanța, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Oprișan spune că este clar că Vlad Pascu nu era în stare să conducă o mașină în starea în care se afla. „Pot apărea de la consumul acestor substanțe: deformarea realității, agitație. Este clar că o persoană în această stare nu poate conduce o mașină”,  a adăugat acesta.

 

 

ADVERTISEMENT