Droguri găsite în plafonul unei maşini pe Autostrada A2. O persoană a fost reținută

Alexandru Năstase   
în HotNews
13/09/2020, 15:53
Droguri găsite în plafonul unei maşini pe Autostrada A2. O persoană a fost reținută GALERIE FOTO
"Autostrada Soarelui" a avut parte de o razie a Poliției. Sursa foto - hepta.ro

Droguri găsite în plafonul unei maşini pe Autostrada A2. Acesta este mesajul transmis de Poliția Română. Conform oamenilor legii, trei persoane au fost prinse de agenți.

Concret, în timp ce se deplasau pe Autostrada Soarelui, aceștia aveau în plafonul vehiculului nu mai puțin de 47 de grame de cocaină.

Un bărbat din Cernavodă a fost reţinut în acest caz. Celelalte două persoane au fost lăsate libere, dar se vor supune anchetei.

Droguri ascunse în plafonul unei mașini

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 11 septembrie., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au prins în flagrant delict trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi transportat, în plafonul vehiculului, 47 de grame de cocaină, pe autostrada A2.

Totodată, la controlul vehiculului în cauză, poliţiştii au găsit o cantitate foarte mică de marijuana”, se arată în comunicat.

Sursa citată a precizat că în urma cercetărilor a reieşit că drogurile ar fi provenit din Germania în vederea vânzării către consumatori.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani, din Cernavodă, acesta urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Constanţa, Brigăzii de Poliţie Autostrăzi, Gărzii de Coastă (un echipaj canin) şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanţa.

 

 

Închide ×