Life

”Drum bun spre Măruță”. Concurentul de la Survivor 2023 pe care fanii nu-l mai vor

Participantul de la Survivor România 2023 pe care telespectatorii îl vor eliminat. Ar vrea să-l vadă în emisiunea lui Măruță.
03.05.2023 | 09:24
Drum bun spre Maruta Concurentul de la Survivor 2023 pe care fanii nul mai vor
Participantul de la Survivor România 2023 pe care telespectatorii îl vor eliminat. Ar vrea să-l vadă în emisiunea lui Măruță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

“Drum bun spre Măruță”. Concurentul din Republica Dominicană pe care fanii nu-l mai vor în competiția sportivă de la Pro TV, moderată de Daniel Pavel. În reality show au mai rămas numai 8 candidați.

Participantul de la Survivor România 2023 pe care telespectatorii îl vor eliminat. Ar vrea să-l vadă în emisiunea lui Măruță

Robert Moscalu este participantul de la Survivor România 2023 pe care telespectatorii îl vor eliminat. Tânărul a fost propus în Consiliul de nominalizare în ediția de marți, 2 mai 2023, însă speră să mai rămână în concurs.

ADVERTISEMENT

Din păcate, oamenii ar vrea să-l vadă în emisiunea lui Cătălin Măruță, adică să iasă din competiția sportivă. Fanii reality show-ului au lăsat numeroase comentarii în online și cred că este momentul ca fostul Războinic să plece acasă.

Printre nominalizații din Republica Dominicană se mai numără și Ștefania Stănilă pe care telespectatorii o adoră și o votează pentru a lupta în continuare pentru marele premiu pus în joc, în valoare de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Încă nu a procesat ce i s-a întâmplat, omul crede că este iubit de public și că realitatea lui tâmpă coincide cu cea a telespectatorilor. Mergi cu Dumnezeu, Dorele!”, „Robert, în sfârșit acasă”. 

„Mi se pare corect să plece Robert deoarece este un tip parșiv. Ștefania este o luptătoare. Un om cu mult bun simț”, „Drum bun spre Măruță”, „Se crede sursa de inspirație! În niciun caz! Noi te vedem fix opusul a ceea ce te crezi tu!”, sunt o parte din mesajele de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Robert Moscalu de la Survivor România, la un pas de eliminare

Robert Moscalu de la Survivor România 2023 este la un pas de eliminare și riscă să plece din emisiunea de la Pro TV în episodul de miercuri, 3 mai 2023. Concurentul a declarat că se aștepta să fie propus de colegii din junglă.

Participantul a stat în reality show 4 luni, dorind să le mulțumească celor din fața micilor ecrane și fanilor pentru toată susținerea primită până acum. Tânărul a renăscut de când a ajuns în Republica Dominicană la începutul anului.

ADVERTISEMENT

„Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu… nu coincid perspectivele noastre. Consider că acum e momentul meu. Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă”, a spus Robert Moscalu în Consiliu, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT