News

“Drumul morţii” E85 a mai făcut o victimă. Un tânăr de 23 de ani a murit într-un accident în care au fost implicate patru vehicule

Un grav accident rutier a avut loc dumnică în judeţul Neamţ, în comuna Cordun. În coliziune au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme.
07.01.2024 | 18:53
Drumul mortii E85 a mai facut o victima Un tanar de 23 de ani a murit intrun accident in care au fost implicate patru vehicule
Imagine de la accidentul din Neamţ, în urma căruia un tânăr de 23 de ani a murit Foto: ISU Neamţ
ADVERTISEMENT

Un accident cumplit, soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani, s-a produs duminică pe “Drumul morţii” E85, în judeţul Neamţ. În evenimentul rutier au fost implicate două tiruri şi două autoturisme.

Trei persoane au rămas încarcerate după coliziune

Până la sosirea forțelor de intervenție trei persoane (două dintr-un autoturism și una dintr-un TIR) s-au autoevacuat. Salvatorii au procedat la extragerea din cabină a celuilalt şofer de tir, un tânăr de 30 de ani, care s-a dovedit a nu avea răni care să-i pună viaţa în pericol.  Acesta a fost transportat la CPU Roman, după ce a fost descarcerat de pompieri.

ADVERTISEMENT

“Într-unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Pompierii au intervenit pentru descarcerearea acestora.

Uneia dintre acestea, care se află în stare de semiconstiență, i se aplică manevre de resuscitare de echipajul SMURD TIM”, a transmis ISU Neamț, însă din păcate persoana respectivă, un tânăr de 23 de ani, nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

Cealaltă persoană descarcerată din autoturism a fost o tânără de 20 de ani. Ea a fost preluată în stare de conştienţă de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Accidentul s-a produs în comuna Cordun (în zona depozitului Lidl), iar din cauza sa traficul pe DN2 a fost blocat mai bine de două ore, pe ambele sensuri de mers.

ADVERTISEMENT

Un accident cu multe vehicule a avut loc duminică şi pe A1, pe sensul Vâlcea-Sibiu. Nu mai puţin de şase maşini au fost implicate, iar patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

“În urma accidentului au rezultat patru victime, care au nevoie de îngrijiri medicale: o femeie de 54 de ani, un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani.

ADVERTISEMENT

Toate cele patru victime au traumatisme şi contuzii minore. Sunt transportate la UPU Sibiu conştiente”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan. Din cercetările preliminare s-a stabilit că a fost vorba despre o coliziune faţă – spate, în care au fost implicate cele şase autoturisme.

ADVERTISEMENT