News

Dublă crimă în Satu Mare. Doi soți au fost uciși în propria locuință. Cine este agresorul

O crimă dublă a avut loc în Satu Mare. Doi soți au fost uciși în propria casă de un consătean.
19.06.2021 | 16:13
Dubla crima in Satu Mare Doi soti au fost ucisi in propria locuinta Cine este agresorul
Dublă crimă în Satu Mare. Doi soți au fost uciși în propria locuință. Cine este agresorul
ADVERTISEMENT

Dublă crimă în județul Satu Mare. Un cuplu, soț și soție, a fost ucis în cursul serii de vineri, în propria gospodărie din comuna Târșolț.

Suspectul a fost identificat de polițiști, iar acum se află în arestul Poliției, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Crimă dublă în Satu Mare: soț și soție, omorâți în propria casă de un consătean

Potrivit presei locale, trupurile neînsuflețite ale celor doi soți din comuna Târșolț, județul Satu Mare, au fost descoperite de către un vecin la insistențele fiicei plecate în Statele Unite ale Americii.

Jurnaliștii de la PortalSM scriu că fiica celor doi, plecată în SUA, i-a alertat pe vecinii părinților după ce nu a mai putut lua legătura cu ei.

ADVERTISEMENT

Vecinul alertat a fost cel care a descoperit trupurile și a anunțat autoritățile. Victimele aveau 88 și 76 de ani și au fost ucise cu bestialitate. Există suspiciuni că femeia ar fi fost și violată.

”La data de 18 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgență 112, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, 2 persoane decedate. Este vorba despre un bărbat, de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

În urma activităților desfășurate, persoana bănuită în cauză a fost identificată. Procurorul de caz a emis mandat de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul, de 42 de ani, din Târșolț, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți în vederea propunerii unei măsuri preventive.

ADVERTISEMENT

Se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

Cine este criminalul celor voi vârstnici

Principalul suspect al acestei crime este un bărbat în vârstă de 40 de ani. Acesta a fost reținut de către procurori, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Site-ul Informația Zilei anunță că autorul dublei crime este un violator în serie din Târşolţ, M. Daniel. Mobilul crimei a fost violul, spun surse din anchetă.

Agresorul mai este bănuit de un alt viol. Victima ar fi o femeie de aproximativ 70 de ani, pe care ar fi agresat-o în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT
Tags: