Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Duel între FC Dinamo și CS Dinamo în Liga 2? Scenariul incredibil dezvăluit la Fanatik Superliga

Scenariul incredibil care ar putea să le aibă protagoniste pe FC Dinamo și CS Dinamo. Cele două formații s-ar putea duela în Liga a 2-a.
21.10.2023 | 15:05
Duel intre FC Dinamo si CS Dinamo in Liga 2 Scenariul incredibil dezvaluit la Fanatik Superliga
FC Dinamo și CS Dinamo s-ar putea duela în Liga a 2-a în sezonul viitor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Echipa de fotbal a celor de la CS Dinamo s-a întărit prin „transferul” fostului mare internațional Ionuț Lupescu. Fostul fotbalist din Ștefan cel Mare se va ocupa de academia formației din Liga a 3-a. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au dezvăluit un scenariu incredibil care o are în prim-plan și pe Dinamo.

Duel între FC Dinamo și CS Dinamo în Liga 2? Scenariul incredibil dezvăluit la Fanatik Superliga

CS Dinamo a ratat dramatic calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Liga a 2-a în sezonul trecut. În actuala stagiune, formația deținută de Ministerul de Interne are un start lansat și ocupă primul loc în clasamentul Ligii a 3-a, Seria a 4-a, cu 19 puncte după 8 partide.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Dinamo, care a apelat la un superstițiu înaintea meciului cu Hermannstadt, se află în subsolul clasamentului din SuperLiga. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în ierarhie, direct retrogradabil, cu 9 puncte în 12 partide.

Într-un astfel de context la finalul sezonului, FC Dinamo și CS Dinamo s-ar putea duela în liga a doua a României. Echipa din Liga a 3-a are nevoie de un parcurs perfect atât în play-off, cât și la baraj.

ADVERTISEMENT

„CS Dinamo este pe locul întâi și se bate la promovarea în liga a doua. Există chiar și varianta, destul de probabilă, în cazul în care Dinamo din prima ligă retrogradează anul viitor, FC Dinamo – CS Dinamo în liga a doua.

Există această variantă la cum arată lucrurile în momentul ăsta. Ei nu pot fuziona până nu iese Dinamo din insolvență”, a fost scenariul dezvăluit de Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce va face Ionuț Lupescu la Dinamo: „Este un job de câteva luni”

Ionuț Lupescu a purtat discuții cu Eugen Voicu pentru ca fostul internațional să revină în Ștefan cel Mare ca președinte al lui FC Dinamo. Totuși, discuțiile nu au avut și un deznodământ, iar „Kaiserul” a fost cooptat de CS Dinamo la academie.

„El se va ocupa de academia de fotbal a lui CS Dinamo. Două-trei luni va face o expertiză a tot ce este acolo și a ceea ce se va putea face. În ianuarie va veni cu propuneri pentru Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că este un job pentru el de câteva luni care se poate extinde. Nu e part-time, își face omul treaba în lunile astea”, a mai dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA. Ionuţ Adrian Popa, președintele CS Dinamo, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că Ionuț Lupescu va deține inițial funcția de „manager sportiv de consiliere”.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune din media sportivă românească, poate fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. Emisiunea, alături de cele mai savuroase momente, pot fi urmărire în reluare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

FC Dinamo, duel cu CS Dinamo în Liga a 2-a? Scenariu incredibil: „Destul de probabil”

ADVERTISEMENT