Fotbal intern

Dumitru Cardoso și-a adus aminte de meciul de coșmar dintre FCSB și Napoli: „Steaua ne-a ’omorât’ 70% din meci”

23.04.2020 | 18:38
Dumitru Cardoso sia adus aminte de meciul de cosmar dintre FCSB si Napoli Steaua nea omorat 70 din meci
ADVERTISEMENT

Dumitru Cardoso, atacantul lui Gaz Metan Mediaș, și-a adus meciul de coșmar dintre FCSB și Napoli și a recunoscut că echipa antrenată în acel moment de Marius Lăcătuș a dominat copios aproape tot meciul, conform prosport.ro.

Dumitru Cardoso și-a adus aminte de meciul de coșmar dintre FCSB și Napoli

Dumitru Cardoso a vorbit despre meciul dintre FCSB și Napoli, o partidă de coșmar pentru fotbalul românesc, în care italienii au egalat la ultima fază a meciului prin Edinson Cavani, actualul star al lui PSG, campioana Franței.

ADVERTISEMENT

Partida din „Ghencea” s-a terminat cu scorul de 3-3, la finalul meciului arbitrul polonez Borski fiind escortat de forțele de ordine într-o „ploaie de scaune”, fanii „roș-albaștrilor” fiind nemulțumiți de maniera de arbitraj și punând rezultatul partidei pe seama greșelilor grave de arbitraj ale „centralului”.

FCSB avea să rateze calificarea în „primăvara europeană”, chiar la Napoli, fiind „ucisă” de același Edinson Cavani, care reușea să înscrie unciul gol al meciului în minutul 90+2 al duelului.

ADVERTISEMENT

„Steaua ne-a „omorât” 70 la sută din meci, dar când ai jucatători precum Cavani sau Lavezzi… Ei pot face diferența oricând. Perioada mea la Napoli a fost frumoasă în primul an. Ești tânăr și poți greși la antrenament, lumea te proteja”, și-a amintit Dumitru Cardoso.

„Viața mi s-a schimbat când am început să plec împrumut!”

Dumitru Cardoso a continuat și a povestit momentul care i-a schimbat traseul din carieră: „Apoi, când am început să plec împrumutat mi s-a schimbat viața. Te trimit unde vor ei, unde dorește clubul să plătească salariul tău. Dar acolo poate nu te vrea antrenorul, dar te vrea directorul sau președintele”.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost niciodată la un club unde era ceva programat. Era normal să fiu împrumutat, dar nu undeva unde au și ei interes să mă bage. Să fie o înțelegere să joc o parte din meciuri. Dar nu a fost așa. Nu e de vină nimeni, dar asta a fost situația”, a mai spus Dumitru Cardoso.