Sport

Dumitru Dragomir, atac la Vasile Dîncu pe tema CSA Steaua: ”Să tacă! N-a făcut nimic s-o promoveze!”

Dumitru Dragomir i-a dat o replică acidă lui Vasile Dîncu la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ pe tema promovării celor de la CSA Steaua.
01.08.2023 | 16:10
Dumitru Dragomir atac la Vasile Dincu pe tema CSA Steaua Sa taca Na facut nimic so promoveze
Dumitru Dragomir i-a dat o replică acidă lui Vasile Dîncu la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ pe tema promovării celor de la CSA Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca ”militarii” să ajungă să aibă drept de promovare, însă a simțit că cei care puteau să schimbe lucrurile nu și-au dorit acest lucru.

Vasile Dîncu, pus la zid de Dumitru Dragomir în cazul CSA Steaua

În cea mai nouă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a lansat un atac virulent la adresa lui Vasile Dîncu și consideră că acesta putea să rezolve foarte ușor speța promovării celor de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”El ce a făcut ca să promoveze? Cât a fost ministru trebuia să întoarcă pe toată lumea pe dos și să rezolve problemele. N-a făcut nimic. De oameni d-ăștia care dau din gură și nu fac nimic e țara plină. Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus (n.r. – politicianul Ioan Rus).

Pot să scriu o carte, dar tac. Am niște lucruri… Am promis că nu mai zic nimic și uite mă opresc aici. Dîncu putea să rezolve cât a fost ministru. E om politic. A promite și a iubi nu costă niciun ban. A promite și a face dragoste costă bani.

ADVERTISEMENT

Normal că putea să facă să promoveze echipa. Îl chema pe sclavul lui de la…, hai să nu spun sclav că e prea mult, îl chema pe cel pe care l-a pus în fruntea federației și îi spunea ‘rezolvă problema’”, a declarat Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Fanii ar veni în număr mare la meciuri dacă CSA Steaua ar avea drept de promovare

Într-o ediție precedentă a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir l-a provocat pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, la un duel cu fostul mare fotbalist Cornel Dinu. Fostul şef al Ligii consideră că Dinu nu va putea fi combătut de argumentele juristului.

ADVERTISEMENT

”Oracolul din Bălcești” este de părere că Florin Talpan a depăşit limita legalului în ceea ce priveşte interzicerea FCSB-ului în Ghencea şi că este normal ca juristului de la CSA Steaua să-i fie frică de premierul Marcel Ciolacu.

CSA Steaua s-a lovit de-a lungul ultimilor ani de imposibilitatea de a promova, deși din punct de vedere sportiv echipa „militarilor” și-a îndeplinit obiectivul. George Ogăraru, fostul fotbalist al Stelei, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre ce ar însemna revenirea lui CSA Steaua în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș dreapta este de părere că fanii ar veni într-un număr mult mai mare la stadion. Totodată, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua a lansat săgeți către rivalii de la FCSB.

Dragomir îl face praf pe Dînc

ADVERTISEMENT