Sport

Mitică Dragomir, provocare în direct: “Să te văd, Talpane!”

Dumitru Dragomir îl provoacă pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, la un duel cu Cornel Dinu. Fostul şef al Ligii consideră că Dinu nu va putea fi combătut de argumentele juristului.
24.07.2023 | 20:51
Mitica Dragomir provocare in direct Sa te vad Talpane
Mitică Dragomir, provocare în direct: “Să te văd, Talpane!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a revenit în prim plan săptămâna trecută, fiind principalul contestatar al închirierii stadionului Ghencea de FCSB. Chiar dacă la unele discuţii nu a fost invitat, juristul de la CSA Steaua a dat buzna şi le-a transmis “militarilor” să nu semneze nimic.

Mitică Dragomir, provocare în direct: “Să te văd, Talpane!”

În timpul emisiunii MAX Profeţiile lui Mitică, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a provocat pe Florin Talpan la un duel de idei cu Cornel Dinu, fiind sigur că “Procurorul” va avea câştig de cauză:

ADVERTISEMENT

“Nu m-am întâlnit niciodată cu Talpan. N-am vorbit niciodată. Dar aş dori să văd un dialog între Talpan şi Cornel Dinu. Nu un dialog între Talpan şi Dragomir. Talpan şi Cornel Dinu. 

Dinu mătură cu trei sferturi din tot ce cunoşti tu şmecheri din această ţară. Îl cunosc de când era jucător. N-am nimic împotriva lui Talpan, dar o luptă între ei ar fi frumoasă.

ADVERTISEMENT

Dar Dinu l-ar ţine numai în pumni, în bombeuri. L-ar face. Nu s-ar duce Talpan cu Dinu. Varză, nu e om de sport. El este om juridic. Este de felicitat din punct de vedere juridic, ce a putut să facă. Dar este şi abuz”, a spus Mitică Dragomir.

“Dacă nu ţi-e frică, nu eşti sănătos la cap. Totuşi, Ciolacu este primul ministru. Poate să te distrugă în două secunde”

Fostul şef al Ligii Profesioniste consideră că Florin Talpan a depăşit limita legalului în ceea ce priveşte interzicerea FCSB-ului în Ghencea şi că este normal ca juristului de la CSA Steaua să-i fie frică de premierul Ciolacu:

ADVERTISEMENT

“Şi-au dat seama că totuşi este un abuz. Ăia nu sunt chiar toţi proşti, din peluză. Pentru că nu are dreptate, de asta nu l-au sprijinit. Ai auzit ce-a zis Ciolacu? Că bazele sportive sunt pentru echipele sportive?

Este normal să îi fie frică lui Talpan. Dacă nu ţi-e frică, nu eşti sănătos la cap. Totuşi, Ciolacu este primul ministru. Poate să te distrugă în două secunde.

ADVERTISEMENT

Eu l-aş felicita pe Ciolacu, foarte bine pregătit a fost. Nu a zis prea multe şi apoi a trimis corpul de control, care va găsi adevărul acolo”, a spus Dragomir la MAX Profeţiile lui Mitică.

Emisiunea MAX Profeţiile lui Mitică

ADVERTISEMENT