Sport

Dumitru Dragomir, cel mai important sfat pentru tineri: „Sunt 2 variante de a trăi bine”

Dumitru Dragomir, vorbe înțelepte la „MaxProfețiile lui Mitică”. Singurul sfat de viață pe care îl are pentru tinerii din România. Singura modalitate prin care pot reuși
18.12.2023 | 09:19
Dumitru Dragomir cel mai important sfat pentru tineri Sunt 2 variante de a trai bine
Dumitru Dragomir, cel mai important sfat pentru tineri: „Sunt 2 variante de a trăi bine”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir face spectacol în fiecare luni la „MaxProfețiile lui Mitică”. Fostul președinte al LPF, mesaj special pentru toți tinerii din România prin intermediul FANATIK.

Dumitru Dragomir, sfaturi bătrânești pentru tinerii din România: „Eu am fost ca un haiduc. Nu mai merge”

Dumitru Dragomir consideră că lumea de astăzi este mult diferită față de climatul în care el a prosperat: „Domne să se consulte totuși cu cineva. Așa haiduc cum am fost eu, în ziua de astăzi nu mai poți. Eu am fost ca un haiduc. Nu mai merge”.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, tinerii au foarte puține alternative pentru a reuși în viață: „Acuma sunt două variante de a trăi bine. Ori te apuci de IT, înveți carte și trăiești bine, poți să ajungi și la 10-15.000 de dolari salariu pe lună. Nu în țară, dar afară. 

Sau te apuci de muncă serios pe ceva. Și nu poți face avere din asta. Din ce spun eu acum nu poți să faci avere, dar trăiești foarte bine. Poți să îți duci copiii la școală și să îi ții în școli și așa mai departe”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir atrage atenția: „Ca să faci bani trebuie să ai un dar de la Dumnezeu”

Dumitru Dragomir e convins că în 2023 e greu să mai devii milionar peste noapte: „Ca să faci bani trebuie să ai un dar de la Dumnezeu e obligatoriu. Adică să fii puțin plecat cu mintea și să riști. Altfel nu poți face bani. 

Toată lumea, toată omenirea asta pentru ce crezi că învață carte? Ca să aibă un trai mai bun. Să-și învețe copiii, să-i dea la școli și așa mai departe. Pentru ce înveți carte? Ca să trăiești mai bine. 

ADVERTISEMENT

Pentru ce faci eforturi? Ca să trăiești mai bine. Bă, și ăia care fură? Pentru ce fură? Să trăiască mai bine. Deci toată viața asta e făcută să te zbați pentru un trai mai bun”. 

„MaxProfețiile lui Mitică” e una dintre cele mai urmărite emisiuni din online românesc. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir fac show în fiecare luni, de la 13:30, LIVE pe FANATIK.RO. Emisiune apare miercuri ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, cele mai prețioase sfaturi pentru tineri: „Două variante de a trăi bine”