Sport

Dumitru Dragomir a dezvăluit când și-a dat seama că o să ajungă milionar: „Am dat la toată lumea”

Dumitru Dragomir nu a visat niciodată că va ajunge milionar în euro. Când a realizat fostul președinte al LPF că poate da lovitura.
13.12.2023 | 13:06
Dumitru Dragomir a dezvaluit cand sia dat seama ca o sa ajunga milionar Am dat la toata lumea
Dumitru Dragomir are o avere evaluată la peste 100 de milioane de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la „MaxProfețiile lui Mitică” despre viața de familie, dar și despre momentul în care și-a dat seama că poate ajunge cu adevărat bogat. Dezvăluirile lui „Don Corleone”.

Dumitru Dragomir, despre momentul în care a realizat că poate face milioane: „Aveam o minte…”

Horia Ivanovici a vrut să știe un lucru inedit de la Dumitru Dragomir ținând cont că a fost sărac lipit în prima parte a vieții: „Sincer, te-ai gândit vreun moment că o să ajungi milionar?”. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a fost sincer: „Nu. Doar la Vâlcea când mi-am programat să fiu conducătorul echipei. M-a pus că eu am tras sforile să fiu acolo. Aveam o minte… Aaaa, bineînțeles că atunci mi-am dat seama. 

Horia Ivanovici l-a întrebat pe nea Mitică cum își gestiona în tinerețe finanțele: „Ai aruncat mulți bani pe fereastră la viața ta? Ai dat la toată lumea? Ți-ai făcut toate poftele?”. Dragomir a răspuns pe șleau: „Numai după ce-am avut. Când n-am avut țineam și de 25 de bani. N-aș fi dat 25 de bani la nimeni. Păi muream eu”. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a fost mereu darnic și s-a gândit mai întâi la ceilalți: „Am dat la toată lumea”

Dumitru Dragomir susține că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade după ce a dat de bani: „La toată lumea am dat. Nu mi-am făcut eu neapărat toate poftele, am făcut poftele altora. Nepoților, copiiilor, nevestii, neamurilor”.

A scăpat de sărăcie destul de târziu: „Eu cu poftele mele mai puțin. De atunci, de la 25 de ani, când aveam de toate și mașină. Am dat la toată lumea”.

ADVERTISEMENT

Într-o altă ediție a emisiunii, Dumitru Dragomir a vorbit deschis despre averea sa: „Sunt milionar de 50 de ani. Ce mai e milionul în zilele noastre? Ce sută să fac? Suta de ani, da! Suta de milioane?… Păi, a furat cineva din ei?

Păi acum vând, am 118 apartamente și iau peste 24 de milioane de euro, cu parcare cu tot. Am nepoți, fac acte de caritate”, a mai spus „Don Corleone”.

ADVERTISEMENT

Proiect imobiliar de 200 de milioane de euro

Dumitru Dragomir se pregătește să dea o nouă lovitură: „Am opt hectare în zona complexului Ana Aslan. Fac 2000 de apartamente împreună cu un miliardar sud-african. E un proiect de vreo 200 de milioane de euro. Eu vin cu pământul și el cu investiția. Dar eu nu vin cu orice fel de pământ. Vin cu o suprafață care dispune de apă termală de 80 de grade.

Am cumpărat un pământ extraordinar. Sunt aproape nouă hectare, într-o singură parcelă. Pot face un centru SPA pe două hectare de apă termală, cu un hotel în mijloc.

Eu i-am propus această afacere. Cine face asta nu mai muncește toată viața. A trebuit să mă asociez cu el, deoarece nici banca nu mă finanța. Doar 30-40 de milioane de euro pot lua. Sunt solvabil cu vaporul, cu hotelul, cu apartamentele. Eu nu am întârziat niciodată cu ratele, am relații bune cu banca”.

„MaxProfețiile lui Mitică” te așteaptă în fiecare luni de la 13:30 DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Dacă ratezi emisiunea, o poți urmări ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook miercurea.

Dumitru Dragomir nu a visat niciodată să ajungă milionar

ADVERTISEMENT