Life

Dumitru Dragomir, despre scandalul Gheboasă – Untold: “Asta e țara, domnule, gheboasă”! Cum propune să fie combătut fenomenul

Fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir, este la curent cu scandalul monden al momentului, cel declanșat de Gheboasa.
14.08.2023 | 16:45
Dumitru Dragomir despre scandalul Gheboasa  Untold Asta e tara domnule gheboasa Cum propune sa fie combatut fenomenul
Dragomir, despre SCANDALUL Gheboasa si versurile sale DEFAIMATOARE. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu este mirat de popularitatea artistului Gheboasa și a comentat scandalul în care e implicat cântărețul. Fostul președinte al ligii a vorbit pe larg în cadrul emisunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre trendul din societate și promovarea artiștilor nonconformiști. Lipsa sportului este principalul vinovat pentru popularitatea artistului.

Gheboasa, unul din artiștii momentului în România, ”puricat” de Dumitru Dragomir

“Societatea se traduce în Gheboasa. Asta e țara, domnule, așa e țara. Societatea da, e gheboasă da, da, e la fel ca Gheboasa. Societatea noastră este gheboasă la această oră, dar societatea e în plină schimbare. Să știi de globalizare, pentru că America fiind o țară comunistă. Eu vorbesc foarte serios când spun America este o țară comunistă.

ADVERTISEMENT

Nu, domnule, scoateți copiii la sport, să facă sport. Deci cum putem să îl contracarăm pe Gheboasa? Făcând sport. Cu sportul, cu nimic altceva. Educația se face prin sport, prin antrenamente. Trebuie să duci copilul să îl ții ocupat, doar așa îl disciplinezi, prin sport, altfel au prea mult timp liber.”, a declarat Dumitru Dragomir.

Artistul Gheboasa este în centrul unui scandal național după ce Jandarmeria l-a amendat la finalul unui concert. Gheboasa a folosit cuvinte obscene în fața unui public sub 18 ani, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Artiștii s-au aliat cu Gheboasa și au argumentat că este descurajată libera exprimare. Dumitru Dragomir știe cum trebuie ținuți copiii pe linia de plutire indiferent de muzica pe care o ascultă.

ADVERTISEMENT

Cum își educă Dragomir nepoții

“De 10 ani sunt închise curțile școlilor și sălile de sport. E posibil așa ceva? Ce ne-a dat ăsta? Ar trebui arestați? Păi da, dar poate a dat-o cu dedicație? Cum este posibil să închizi sălile de sport și terenurile din curtea școlii. O mare greșeală, iar acum se văd rezultatele acelei decizii. 

Eu i-aș lăsa la Gheboasa și la final i-aș întreba ce au învățat. Eu de fiecare dată, lui nepotul meu, dacă se duce undeva îl intreb ce a învățat acolo. Ce concluzie favorabilă ai tras pentru viață? Ce e bine să faci sau să nu faci în continuare din evenimentul acesta. Și nevasta mea e la fel.

ADVERTISEMENT

Ei de multe ori contraatacă, că nu le confinve. Și trebuie să îi liniștești, nu cu palma sau cu bățul. Cu argumente și îl așezi pe copil. Eu nu m-aș duce la Gheboasa, eu sunt bătrân, eu m-aș duce la un concert de muzică populară. Cu nepoții nu am discutat de Gheboasa, dar nu s-au dus la concert.

Nu e pericol să devină fenomen unul precum Gheboasa. În lume s-au mai întâlnit genii care cântau și erau analfabeți. Eu văd altfel lucrurile. Să trăiască și el, să trăim și noi.

ADVERTISEMENT

Omul să trăiască dacă are talent și cântă. Dacă aduce 40.000 de oameni înseamnă că e talentat. Copii noștri, poți să le faci orice, dar nu poți să-i mai întorci de la tabletă și de la telefon”, a mai spus Dumitru Dragomirîn legătură cu Gheboasă și scandalul de la Untold.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se difuzează luni, în direct, de la 13:15, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea, moderată de Horia Ivanovici, îl are ca invitat pe Dumitru Dragomir și se poate vedea în reluare miercuri, pe Facebook și Youtube.

Dragomir despre Gheboasa

 

ADVERTISEMENT