News

Dumitru Dragomir dezvăluie ultimele jocuri de culise din lupta pentru Primăria Capitalei. “E strategia lui Klaus Iohannis”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ strategia prin care Klaus Iohannis vrea să-l ajute pe Nicuşor Dan să recâştige alegerile pentru Primăria Capitalei.
22.04.2024 | 17:57
Dumitru Dragomir dezvaluie ultimele jocuri de culise din lupta pentru Primaria Capitalei E strategia lui Klaus Iohannis
Dumitru Dragomir crede că jocurile la Primăria Capitalei sunt făcute pentru Nicuşor Dan Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat scandalul din coaliţie pe tema candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei şi crede că substratul acestor dispute politice are ramificaţii care duc tocmai până la Palatul Cotroceni.

“Nici Nicuşor Dan nu e făcut să fie primar”

Dumitru Dragomir crede că scandalul izbucnit în ultimele zile nu este întâmplător, ci este rezultatul unui scenariu de culise bine pus la punct. Fostul şef al LPF, la rândul său fost candidat la funcţia de primar al Capitalei, şi-a expus punctul de vedere la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, emisiune marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Aici este o șmecherie puternică. Nicușor Dan, fiind omul lui Klaus Iohannis şi al lui Lucian Pahonţu (n.r. – directorul SPP), se va face tot posibilul ca el să câştige.

Ce i-o fi trebuit doctorului Cîrstoiu, care este un specialist eminent şi din familie foarte bună, să intre în lupta asta? Ştii ce înseamnă Primăria? Trebuie să fii făcut pentru asta”, a spus Dumitru Dragomir, în discuţia cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, acesta consideră că nici actualul edil în funcţie, Nicuşor Dan, nu este tocmai persoana potrivită ca să ocupe acest post. “Dar nici Nicușor nu e făcut să fie primar. Ca primar trebuie să fii cu pălmașii.

Dimineața la ora 6 să fii pe șantierele Primăriei. Să te duci peste ei, să vezi ce materiale folosesc, să iei directorii din primărie la bastoane”, a mai afirmat Dragomir.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, cel mai bun primar al Bucureştiului ar fi Cristin Popescu Piedone, care îndeplineşte majoritatea cerinţelor necesare unui primar al unei capitale europene. “Piedone e cel mai tare şi cel mai bun. Dar îi pun atâtea piedici lui Piedone…”, a spus Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

“E strategia domnului Iohannis, ca să iasă Nicuşor primar. Îi murdăreşte pe toţi”, este concluzia la care a ajuns Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

În plus, el este dezamăgit de modul în care se desfăşoară actuala luptă electorală. “Atâta mizerie se scurge în alegerile astea! Nu mai există adevăr, nu mai există cinste, nu mai există nimic. Este doar o bălăcăreală”, este constatarea celui supranumit “Oracolul de la Bălceşti”.

Mitica Dragomir DEZVALUIE ULTIMELE CULISE din LUPTA LA BAIONETA pentru Primaria Bucurestiului

ADVERTISEMENT