News

Dumitru Dragomir, dezvăluiri dure despre situaţia lui Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu se află în stare critică în spital. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri şocante la "MAX Profeţiile lui Mitică" despre starea sa de sănătate.
29.01.2024 | 17:03
Dumitru Dragomir dezvaluiri dure despre situatia lui Traian Basescu
Dumitru Dragomir a vorbit la "MAX Profeţiile lui Mitică" despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a fostului preşedinte Traian Băsescu, internat de săptămâna trecută la Spitalul Militar, a fost unul dintre subiectele importante dezbătute la “MAX Profeţiile lui Mitică”.

Dragomir despre Băsescu: “E rău cu plămânii”

Dumitru Dragomir s-a arătat foarte îngrijorat de situaţia lui Traian Băsescu, el ţinând în mod special să îi transmită un mesaj fostului şef al statului. “Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

În discuţia cu Horia Ivanovici, moderatorul “MAX Profeţiile lui Mitică”, fostul şef al LPF a intrat apoi în detalii. “E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a ‘plesnit’ pe unde a apucat”, a mai spus el.

Şi experții sunt de părere că Traian Băsescu se confruntă cu riscuri majore din punct de vedere medical, având în vedere antecedentele sale cardiace din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

În momentul de faţă eforturile medicilor se concentrează pe tratamentul care să-i fie acordat, în încercarea de a preveni apariția altor posibile complicații.

În vârstă de 72 de ani, Traian Băsescu se află internat la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă “Carol Davila”. El se pare că ar fi infectat cu virusul gripal de tip A.

ADVERTISEMENT

Surse citate de Pro TV afirmă că Traian Băsescu ar suferi și de ateroscleroză, o boală cronică ce presupune întărirea şi îngustarea arterelor, în urma depunerilor de grăsimi. În plus, el ar avea și hipertensiune.

În anul 2014, când încă era șef al statului, Traian Băsescu a fost diagnosticat și cu emfizem pulmonar, boală care are ca efect scăderea calităţii vieţii, fiindcă pacientul oboseşte foarte repede.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când Traian Băsescu a acuzat probleme majore de sănătate a fost în martie 2022, când se afla la Bruxelles, unde îşi exercita mandatul de europarlamentar. Prima speculaţie atunci a fost că ar fi suferit un infarct, dar medicii l-au diagnosticat cu bronhopneumopatie cronică și insuficiență respiratorie.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri şocante la “MAX Profeţiile lui Mitică” despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu:

Dumitru Dragomir, DEZVALUIRI DURE despre situatia lui Traian Basescu

ADVERTISEMENT