News

Dumitru Dragomir, înfuriat de imaginile din metrou, cu Cătălin Cîrstoiu. “E cea mai mare umilință!”

Imaginile de la metrou cu Cătălin Cîrstoiu l-au înfuriat pe Dumitru Dragomir. Fostul șef al LPF spune că ipostaza medicului a reprezentat o umilință.
08.04.2024 | 17:07
Dumitru Dragomir infuriat de imaginile din metrou cu Catalin Cirstoiu E cea mai mare umilinta
Imaginile din metrou cu Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, l-au înfuriat pe Dumitru Dragomir. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a spus la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, luni, că imaginile de la metrou cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, reprezintă cea mai mare umilință pentru reputatul medic.

Imaginile din metrou cu Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, l-au înfuriat pe Dumitru Dragomir, care a avut o reacție virulentă în direct, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ

Dumitru Dragomir s-a arătat de-a dreptul înfuriat de imaginile de la metrou cu medicul Cătălin Cîrstoiu. Fostul șef al LPF spune că această ipostază a managerului Spitalului Universitar din București a reprezentat o umilință.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei a fost filmat și fotografiat circulând cu metroul. Imaginile cu Cătălin Cîrstoiu au devenit virale. Efectul lor nu a fost deloc unul scontat de medic, ba dimpotrivă, el a devenit ținta ironiilor internauților.

Luni, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, ”Oracolul din Bălcești” a comentat în stilul său caracteristic campania candidatului PSD-PNL. Mitică Dragomir a spus că reputatul medic a fost pur și simplu umilit.

ADVERTISEMENT

Cum să-și bată joc de doctorul Cîrstoiu în halul ăsta? Voi ați văzut ce i-au făcut? L-au pus într-un vagon de metrou în care era numai el, parcă cerșea. Dacă îi pune cineva o bască în față, zice că cerșește să-i pună bani”, a spus Dragomir.

Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici dacă, prin prezența în vagonul de metrou, Cîrstoiu a fost umilit, Mitică a spus, direct, că staff-ul de campanie și cei din jurul medicului îi fac acestuia un ”rău de neînchipuit”.

ADVERTISEMENT

Acesta era unul din doctorii foarte buni. L-au făcut de așa natură, nu știu dacă prin șantaj sau altceva, să participe la Primăria Capitalei. Ce-i trebuia lui așa ceva? Băi, băiatule, ce-i fac, pe unde-l duc.

În cămăși, încheiat până la gât. Staff-ul de campanie și ai lui îi fac atâta rău de neînchipuit. Dacă eram în locul domnului doctor, eu spuneam: ‘mulțumesc, la revedere!’ E cea mai a dracu umilință pentru un om care a învățat carte”, a adăugat Mitică.

ADVERTISEMENT

Mitică: ”Sunt convins că Piedone va câștiga, dar și Nicușor vine tare”

Mitică Dragomir spune că un astfel de rol, pe care îl încearcă acum medicul Cîrstoiu, i se potrivea mai degrabă candidatului PUSL la primărie, Cristian Popescu Piedone.

Dacă se ducea Piedone, pe el îl înțelegeam. El e cu puhoiul, cu cei mulți. Dar ăsta, care a învățat carte, care face operații, care… cum îl arunci tu. Nu îl bagi nici cu multă lume în vagoane, îl pui singur în vagon, cu mâinile așa și dacă îi puneai o bască jos îl făceai cerșetor. Așa se face? Eu am participat la lupta Capitalei, cu doi titani: cu Băsescu și cu Geoană..”, afirmă fostul șef al LPF.

Moderatorul emisiunii a subliniat apoi faptul că lumea votează într-o luptă electorală candidatul care emană forță, personalitate. ”Nu l-ați văzut pe ăla (n.r. Piedone) cum vorbește cu stația. Fă aia, imediat, la miez de noapte”, a replicat Mitică.

În ceea ce privește lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei, Dragomir este convins că Piedone va câștiga. Subliniază însă o venire tare pe turnantă a actualului edil, Nicușor Dan. ”Sunt convins (n.r. că Piedone va câștiga), dar și Nicușor vine tare”, a mai punctat acesta.

Mitica Dragomir, INFURIAT de imaginile din metrou cu Catalin Cirstoiu

ADVERTISEMENT