Sport

Dumitru Dragomir, îngrijorat de situația lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Dacă dă de unul și-l face morișcă?”

Dumitru Dragomir e circumspect în legătură cu Radu Drăgușin. Fostul președinte al LPF se ia de antrenorul lui Tottenham.
24.02.2024 | 15:27
Dumitru Dragomir ingrijorat de situatia lui Radu Dragusin la Tottenham Daca da de unul sil face morisca
10 minute în 5 meciuri a jucat Radu Drăgușin la Tottenham. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la „Max Profețiile lui Mitică” despre situația lui Radu Drăgușin. „Oracolul” nu e foarte optimist și spune că soarta lui nu e doar în mâinile sale.

Dumitru Dragomir îl pune în gardă pe Radu Drăgușin: „E loterie. Clachezi la o alunecare sau faci vreo ciupitură de ceva”

Dumitru Dragomir a comentat statutul de rezervă de lux al lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Domne, nu știu. E loterie cu asta cu intratul în echipă și nu mai ieși. Dai de unul care te face morișcă și 10 etape nu te mai bagă.

ADVERTISEMENT

Știi cum e? E loterie. Sau clachezi la o alunecare sau faci vreo ciupitură de ceva. Fotbalul e foarte imprevizibil”, a mai avertizat experimentatul om de fotbal.

Mitică Dragomir a dezvăluit ultima discuție cu impresarul internaționalului român: „Am vorbit dimineața acum cu Manea. Era la o cafea la hotel la mine. Eram și eu îngrijorat: ‘Bă, ce faci cu ăsta că nu joacă?’. ‘Nea Mitică, dacă nu îl bagă acuma când au pierdut mă apuc și eu de declarații nasoale’. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir se ia și de Ange Postecoglou: „Un antrenor sănătos la cap acuma îi dă drumul să joace”

Dumitru Dragomir îl pune la punct și pe tehnicianul lui Tottenham după înfrângerea cu 1-2 pe teren propriu împotriva lui Wolves: „Normal, un antrenor sănătos la cap acuma îi dă drumul să joace când au luat bătaie. Dar ce e normal în fotbal? 

Jurnalistul Cristi Coste, moderatorul emisiunii, a comentat de asemenea subiectul: „Noi îi spuneam lui Florin Manea că suntem îngrijorați. Vine Euro și nu joacă. Era calm.

ADVERTISEMENT

Zicea: ‘Uite, acuma au pierdut, e o șansă mai mare. Să vedem dacă intră’. Până acum Tottenham nu juca, dar nici nu câștiga. Te-a bătut și Wolves acasă…”, s-a tras concluzia la „Max Profețiile lui Mitică”, emisiunea care e LIVE în fiecare luni de la 13:30 pe FANATIK.RO.

Florin Manea, declarații de ultimă oră la Fanatik SuperLiga despre Radu Drăgușin

Florin Manea nu își face deocamdată probleme, chiar dacă Drăgușin e rezervă aproape la fiecare meci: „N-aveți de ce să vă îngrijorați pentru că e normală situația. Cristi Chivu mi-a spus: Florine, am stat două luni la Ajax și n-am pătruns. 

ADVERTISEMENT

Acuma sper după înfrângerea asta că va primi șansa lui. Nu putem să îi dăm pe toți la o parte. Romero e campion mondial, van de Ven a jucat bine. E normal să își aștepte rândul.

Problema va fi atunci când va intra să joace ce trebuie ca să nu mai iasă. Poate și eu m-aș fi așteptat să joace, dar e greu. Nu e un campionat ușor și e o echipă de top. Câștigaseră toate meciurile până acuma. Era și greu să schimbi”. 

Dumitru Dragomir, sceptic în privința situației lui Radu Drăgușin de la Tottenham

ADVERTISEMENT