Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir râde de Vasile Dîncu: „A luat-o în barbă cu Legea Sportului! FRF vrea să se dezică de el”. Ce a spus despre retragerea lui Neluțu Varga de la CFR. Video exclusiv

Dumitru Dragomir consideră că Vasile Dîncu a primit o lovitură grea din partea Federației Române de Fotbal. Ce spune de retragerea lui Neluțu Varga și Gigi Becali
10.05.2023 | 16:38
Dumitru Dragomir rade de Vasile Dincu A luato in barba cu Legea Sportului FRF vrea sa se dezica de el Ce a spus despre retragerea lui Nelutu Varga de la CFR Video exclusiv
Dumitru Dragomir râde de Vasile Dîncu „A luat-o în barbă cu Legea Sportului! FRF vrea să se dezică de el. Ce a spus despre retragerea lui Neluțu Varga de la CFR. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că Vasile Dîncu a suferit o înfrângere grea după ce proiectul său de modificare a Legii Sportului a fost respins de către comisia parlamentară. Declarații „picante” ale fostului președinte al LPF la FANATIK SUPERLIGA.

Dumitru Dragomir nu crede nicio secundă în plecarea din fotbal a lui Neluțu Varga și Gigi Becali: „Nu pleacă nimeni”

„Oracolul din Bălcești” a mai lansat o profeție la FANATIK SUPERLIGA și consideră că Neluțu Varga are sprijin puternic și nu va renunța așa ușor la clubul din Gruia: „Nu pleacă nimeni, vedeți-vă de treabă! Aici este o organizare de oameni puternici. La Cluj nu e numai Varga.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Ce s-a întâmplat cu CFR Cluj, să le pună frână, cred că Federația a vrut să se dezică de domnul Dîncu astfel. I-au pus tălpi cu treaba asta. A luat-o în barbă și cu propunerea legislativă de modificare a Legii Sportului. Nu se disociază multă lume de domnia sa.”, a comentat Dumitru Dragomir.

„Don Corleone” îi felicită pe cei de la Craiova și în principal pe Lia Olguța Vasilescu, care a facilitat existența a două cluburi puternice în Bănie: „Cea mai bună organizare a fost la Craiova. Primărița asta are multă minte. A împăcat și capra și varza, le-a creat condiții formidabile și baze de pregătire”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a uimit în continuare: „Craiova este clubul cu cele mai bune condiții din această țară! Peste Farul și peste Steaua (n.r.FCSB). Țineți minte ce vă spun”.

Dumitru Dragomir se îndoiește că FCSB poate cuceri titlul: „Farul are cea mai mare deschidere”

Mitică Dragomir a analizat lupta la titlu înaintea ultimelor trei etape din SuperLiga: „Nu mai sunt sigur acum că vor câștiga titlul. Eu am mers pe mâna CFR-ului. Cine câștigă toate cele trei jocuri este campion. Dacă altul câștigă trei meciuri, ăla ia campionatul.

ADVERTISEMENT

Dacă puneți dintre cele trei echipe că o vor câștiga cu Farul și cele trei jocuri, este campioană. Fac pariu cu voi pe cât vreți! Dacă nu, Farul e campioană. Și CFR Cluj dacă va câștiga trei meciuri este campioană. 

Eu n-am spus variante simple și complicate. Farul are cea mai mare deschidere. Joacă între ele și cealaltă câștigă trei puncte și celălalt pierde trei puncte. Eu zic că se va juca până în ultima etapă și vor fi 55.000 de oameni pe stadion. Mă refer la FCSB – Rapid”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT