Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi, antrenor la Ajax!? „Regele” a fost propus pentru banca „lăncierilor”: „Ar fi o idee fantastică!”. Video exclusiv

Gică Hagi a fost propus ca antrenor la Ajax de un jucător olandez care a trecut pe la Farul. Ciprian Marica e de părere că pentru lăncieri ar fi o idee fantastică.
10.05.2023 | 13:08
Gica Hagi antrenor la Ajax Regele a fost propus pentru banca lancierilor Ar fi o idee fantastica Video exclusiv
Gică Hagi, antrenor la Ajax! Regele a fost propus pentru banca lăncierilor. Reacția lui Ciprian Marica. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa are trei puncte avans cu trei etape înainte de final în SuperLiga şi este aproape de un nou titlu de campioană. Gică Hagi a câştigat campionatul în 2017 şi şase ani mai târziu este aproape să repete isprava.

Gică Hagi, antrenor la Ajax!? Propus de un jucător batav: “Este «Cruyffian»

“Regele” este propus antrenor la Ajax Amsterdam de căpitanul echipei Go Ahead Eagles, Bas Kuipers. În sezonul 2018-2019, olandezul l-a avut antrenor pe Gică Hagi la Farul Constanţa, iar acum îl laudă pe tehnician:

ADVERTISEMENT

„Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă. 

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aș fi Ajax, l-aș lua pe el. E un antrenor foarte bun.

ADVERTISEMENT

Este și «Cruyffian», Cruyff este marele lui idol. Are o concepție foarte frumoasă despre joc”, a declarat Bas Kuipers la  podcastul „Fresia & Milan Parkeren de Bus”.

VEZI VIDEO: 

Ciprian Marica: “Ar putea fi o idee fantastică”

Acţionar la Farul Constanţa, Ciprian Marica a declarat la FANATIK SUPERLIGA că numirea lui Gică Hagi la Ajax Amsterdam ar fi o numire fantastică, în condiţiile în care “regele” are aceeaşi filozofie de fotbal asemănătoare clubului batav:

ADVERTISEMENT

“Poate există o discuţie cu Gică Hagi, eu nu ştiu. Cert este că Gică are o filozofie de joc care se pliază pe filosofia lui Ajax. Ştim foarte bine că Johan Cruyff este un idol, pe care Gică îl apreciază şi de la care a învăţat atât de mult.

Ar putea fi o idee fantastică. El cunoaşte foarte bine această filosofie pe care Ajax Amsterdam o promovează şi pe care şi noi la Farul o promovăm”, a fost reacţia lui Ciprian Marica la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT