Sport

Dumitru Dragomir, sfat pentru Andrei Ivan: „Trebuie să lucreze pentru psihic!”. Comparația cu Florinel Coman

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, l-a criticat dur pe Andrei Ivan și i l-a dat ca exemplu pe Florinel Coman.
02.05.2023 | 09:36
Dumitru Dragomir sfat pentru Andrei Ivan Trebuie sa lucreze pentru psihic Comparatia cu Florinel Coman
Dumitru Dragomir, sfat pentru Andrei Ivan „Trebuie să lucreze pentru psihic!”. Comparația cu Florinel Coman
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a găsit explicația pentru modul execrabil în care Andrei Ivan a executat penalty-ul cu FCSB care putea relansa derby-ul pe „Ion Oblemenco”. „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, ediție specială de 1 mai.

Dumitru Dragomir consideră că Andrei Ivan nu are moral de competiție înaltă: „Sunt puțini în tensiune care știu să bată”

Dumitru Dragomir a revenit în forță la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. Fostul conducător din fotbalul românesc îi atrage atenția lui Eugen Neagoe: „Este o mare greșeală în momentul când antrenorii se iau după cei ce execută bine penalty la antrenamente. Eu știu și de când eram fotbalist și conducător, antrenor, de toate. Îl alegi pe cel care are moral de asemenea tensiune. Sunt puțini în tensiune care știu să bată cum trebuie 11 metri.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Iar Ivan nu e fotbalist rău. Jucase prost în schimb. L-am urmărit. La meciuri grele nu trage la jug! La meciuri cu tensiune. Ori îl apasă și îl depășesc momentele. El vrea să-și asume, dar nu-i iese. Este o linie roșie peste care nu trece. Ăștia sunt marii jucători”.

„Oracolul de la Bălcești” îl sfătuiește pe Andrei Ivan să ia exemplul lui Coman de la FCSB:  „Ar trebui să lucreze pentru psihic. Așa cum la Steaua (n.r.FCSB) Florinel a avut o perioadă foarte proastă. S-a dus, a făcut la sală, psihic, tot, și acuma joacă în draci”.

ADVERTISEMENT

E un jucător de la Craiova care totuși l-a impresionat pe Dragomir: „Sunt câțiva jucători, de exemplu vârful de la Craiova pe care l-a băgat în a doua repriză, are moral de competiție mare: Koljic”.

Dumitru Dragomir crede totuși că Ivan își poate reveni: „Numai astea-l întăresc”

Dumitru Dragomir e sigur că Koljic ar trebui să fie titular meci de meci la Universitatea Craiova, la fel și golgheterul FCSB: „Trebuia băgat de la început. Așa cum Compagno ăsta nu l-aș scoate absolut deloc, pentru că are moral de competiție mare. Domne, nu a greșit Neagoe. L-a pus să bată pe cel mai bun jucător al echipei”.

ADVERTISEMENT

În privința lui Andrei Ivan, Dragomir crede că Ivan nu se va lăsa doborât, chiar dacă era dărâmat la finalul meciului: „Nu ai văzut ce a zis și Koljic? Cel care o să bată în continuare e tot Ivan. Numai astea-l întăresc pe Ivan. Asemenea ratări.

Eu am avut senzația că i-a alunecat piciorul de sprijin. Părerea mea e că i-a alunecat un pic într-o parte și atunci corpul s-a dus cu tot piciorul. Am mai văzut când și-a dat cu stângul în dreptul înainte de a lovi mingea. Tot emoțiile”, a mai spus nea Mitică.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a reușit în acest sezon la Universitatea Craiova 13 goluri și patru pase decisive în 39 de meciuri, fiind evaluat la 2.500.000 de euro conform Transfermarkt.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,22 este cota pentru „1 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT