Sport

Dumitru Dragomir, „profeție” sumbră după anunțul retragerii lui Gigi Becali: „Fotbalul românesc va pierde zeci de milioane de euro!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a făcut o precizare sumbră după anunțul retragerii lui Gigi Becali. Fostul președinte al LPF este convins că fotbalul din România va deveni mai sărac.
28.04.2023 | 09:50
Dumitru Dragomir profetie sumbra dupa anuntul retragerii lui Gigi Becali Fotbalul romanesc va pierde zeci de milioane de euro Video Exclusiv
Dumitru Dragomir, anunț sumbru după ce Gigi Becali a mărturisit că se retrage din fotbal. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut ultima partidă, scor 0-1 cu Rapid, iar șansele roș-albaștrilor de a cuceri titlul au scăzut. Totuși, Gigi Becali nu a putut trece cu vederea arbitrajul lui Horațiu Feșnic, iar în cadrul unei conferințe de presă susținute la Palat a anunțat că se retrage din fotbal, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Dumitru Dragomir, „profeție” sumbră după anunțul retragerii lui Gigi Becali: „Fotbalul românesc va pierde zeci de milioane de euro”

Dumitru Dragomir a comentat anunțul făcut de Gigi Becali și a enumerat la PROFEȚIILE LUI MITICĂ pierderile pe care le-ar putea înregistra fotbalul românesc odată cu retragerea patronului de la FCSB. Fostul președinte al LPF este de părere că va pierde bani și Federația Română de Fotbal cu care Gigi Becali se află în conflict.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

(n.r. câți bani se vor pierde?) Milioane. Milioane ține minte, inclusiv Federația Română de Fotbal. Bani mulți. Fotbalul românesc va pierde zeci de milioane de euro. Stadioane goale. Fără tembelismele ăstuia pe care eu le pun la marketing fotbalul e mai sărac”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Totodată, „Oracolul din Bălcești” consideră că o bună parte din interesul pentru SuperLiga se va pierde dacă Gigi Becali se va ține de cuvânt și va ieși din lumea fotbalului. (n.r. se va pierde jumătate din interes pe Liga 1?) Nu jumătate, dar 20-30% da. 

ADVERTISEMENT

Le iei ziariștilor bomboana. Toate ziarele, o parte din televiziuni trăiesc din… Unii îl înjură, alții îl aplaudă și așa mai departe. Este un marketing de mare succes”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Ce a spus Dumitru Dragomir despre retragerea lui Gigi Becali: „S-a săturat şi el”

Picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali a fost arbitrajul la derby-ul pierdut de FCSB, scor 0-1 cu Rapid. Horațiu Feșnic nu a acordat cartonașul roșu la intervențiile lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore. Patronul roș-albaștrilor l-a criticat atât pe „central”, cât și pe Răzvan Burleanu sau Kyros Vassaras.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că anunțul lui Gigi Becali este cât se poate de serios. „S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire. Un fel de Athos din România. 

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

ADVERTISEMENT

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT