Sport

Dumitru Dragomir și-a etalat ultima pălărie! Dialog savuros cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir și-a prezentat ultima achiziție la „Max Profețiile lui Mitică”. Horia Ivanovici i-a probat pălăria.
20.08.2023 | 07:59
Dumitru Dragomir sia etalat ultima palarie Dialog savuros cu Horia Ivanovici
Dumitru Dragomir are o colecție impresionantă de pălării. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e în pas cu moda și e un mare fan al pălăriilor. A ajuns la o colecție impresionantă. Momente amuzante în cadrul emisiunii „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Dumitru Dragomir și-a tras o pălărie nouă: „N-am ce să mai fac cu ele!”

Fostul președinte al LPF a început să primească astfel de cadouri de la toți cunoscuții: „Pălăria e nouă. Se asortează cu cămașa bleu și cu adidașii”.

ADVERTISEMENT

Mi-a adus două pălării că a fost în concediu. Bă, toți mi-aduc pălării, frate! N-am ce să mai fac cu ele! Înțelegi?”, „s-a plâns” el lui Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir a prezentat ultima tehnologie în materii de pălării, un model numai bun pentru zilele călduroase: „Și l-am întrebat: ‘Ai vreuna albastră așa?’. ‘Da, da, am una!’. Și mi-a dat-o! E nouă.

ADVERTISEMENT

Se vede părul meu alb prin chestia asta. Se vede prin găurile astea! E grozavă să știi, că bate vântul prin ea și mă aerisesc așa la căpățână”.

Dumitru Dragomir, „invidiat” de Horia Ivanovici: „Pot să mi-o pun și eu? Semăn cu un rabin!

Horia Ivanovici a admirat noua pălărie a lui „Don Corleone” și chiar a probat-o pentru câteva secunde: „De unde ai pălăria? Cristi, ți-a luat-o, nu? Ia să văd cât e de ușoară! Pot să mi-o pun și eu?

ADVERTISEMENT

Mi-am pus-o așa doar pe vârful capului, dar arăt bine. Știi cu cine semăn? Cu un rabin! Dacă mai aveam și niște zulufi…”, a glumit moderatorul emisiunii.

Și Dumitru Dragomir a continuat în aceeași direcție: „La căpățâna ta mi-o strici! Sunt anumiți oameni cărora le stă bine cu pălărie să știi. Nu-ți stă rău”.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e în fiecari luni, doar pe homepage-ul FANATIK.RO, de la ora 13:00. Emisiunea cea mai urmărită din online-ul românesc poate fi văzută în premieră miercuri, pe conturuile de Facebook și YouTube.

Mitică Dragomir și-a etalat ultima pălărie. Dialog haios cu Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT