News

Dumitru Dragomir spune cine stă în spatele alianței PSD – PNL. ”Baronii locali l-ar mânca pe Ciolacu”

Inegalabilul Mitică Dragomir a comentat ultimele mutări de pe tabla de șah a politicii din România și a tras niște concluzii la care nimeni nu se aștepta.
26.02.2024 | 17:26
Dumitru Dragomir spune cine sta in spatele aliantei PSD  PNL Baronii locali lar manca pe Ciolacu
Dumitru Dragomir spune cine stă în spatele alianței PSD - PNL. ”Baronii locali l-ar mânca pe Ciolacu”
ADVERTISEMENT

În direct la MAX PROFEȚIILE lui MITICĂ, într-un dialog fabulos cu Horia Ivanovici, Mitică Dragomir a dezvăluit cine stă în spatele alianței dintre PSD și PNL. Este vorba despre președintele Klaus Iohannis, cel pe care unii au făcut greșeala să-l subestimeze sau chiar să-l ignore. Iată, însă, că actualul președinte al României a mutat decisiv în bătălia politică.

Dumitru Dragomir spune cine stă în spatele alianței PSD – PNL

Ce ne facem cu politicienii ăștia ai noștri? S-au unit într-un partid unic. PSD-PNL. Mai are șanse prietenul tău Simion?”, s-a întrebat Horia Ivanovici. ”Acum are șanse Simion! Asta e victoria lui Iohannis. Bravo, tare Iohannis. Cine spunea că este ca un șarpe care a tras batista prin gură.

ADVERTISEMENT

Iohannis a jucat cel mai bine. I-a făcut varză, pe Ciolacu l-a făcut varză. Ciolacu s-ar putea să piardă partidul, a făcut trei greșeli imense! A început prea devreme dărâmarea doamnei Firea, apoi toate anchetele și ăstea i-au dat dreptate ei”, a explicat Mitică Dragomir, fără a se feri să-l laude pe fostul lider PNL.

”Iohannis e cel mai tare politician la această oră. Să spunem lucrurilor pe nume, eu sunt un om pensionat, n-am nicio firmă, s-au prescris procesele. A, că mă judec eu că vreau, e altceva, dar nu mai am nimic. Nici la condus nu depășesc viteza. Când a făcut lucruri proaste trebuia criticat, dar acum le-a dat-o la temelie PSD-iștilor.

ADVERTISEMENT

Eu am discutat cu 4-5 baroni locali puternici, mamă, l-ar mânca pe Ciolacu. Nu pot pentru că este un grup puternic acolo, au încercat să-l dea pe ăsta de la Slatina afară, n-a putut, acum, e el e Dâncu, e ministrul transporturilor, e ăla de la Brăila, care e tip deștept”, a completat Mitică Dragomir, în direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Cine va câștiga alegerile pentru București potrivit lui Mitică Dragomir?

Alegerile pentru primăriile din București reprezintă la fel de mult interes pentru Mitică Dragomir, cel convins că noul primar general al Bucureștiului, în lipsa Gabrielei Firea, va fi Cristian Piedone, lucru susținut și de Horia Ivanovici. ”Ăsta va fi noul primar al Bucureștiului, Cristian Piedone”, a explicat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Dacă nu participă doamna Firea, eu sunt cu Piedone, o să râzi, cu Nicușor Dan”, a completat Mitică Dragomir. De asemenea, Oracolul FANATIK a comentat posibila candidatură a lui Dan Bittman la Sectorul 1, acolo unde Clotilde Armand a primit doar critici. ”Ăsta are notorietate, e băiat deștept, îl cunosc bine pe Bitmann. Îi garantez că îi aduc cel puțin 20.000 de voturi, eu Mitică Dragomir. E un om serios. Cu nulitatea asta ce să mai facă (n.r. Clotilde Armand). E o tipă rea, care vrea să facă numai rău, n-a făcut nimic bun Bucureștiului, cine o votează înseamnă că e idiot, nu e sănătos la cap.

Eu ca votant să o votez sunt idiot, n-am spus de ea. Un primar care la televizor, am văzut cu ochii mei, cum a făcut măgăriile pe care le-a făcut și e în funcție și nu e la pușcărie, înseamnă că e o mare nenorocire pentru țara asta. Dacă nu-i aduc cel puțin 20.000 de voturi lui Bittman. Dacă va concura doamne Firea, voi fi alături de ea, dacă concurează Piedone, sunt cu el și cu Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

În finală sunt cu Piedone. Ăsta știe meserie. Ce fel de om ești tu, veniți la mine la hotel acum. În curtea hotelului, care este plătit de mine la Primărie, au făcut măcel acolo, murdărie de nedescris. Ce fel de primăriță ești tu? Ca să te răzbuni pe mine că spun că ești zero barat. Cum să fie asta primar, când ne mănâncă șobolanii. Pentru mine nu-i o doamnă, nu există”, a răbufnit Mitică Dragomir.

Are șanse George Simion să-l aducă pe Mircea Geoană în AUR?

Totodată, Mitică Dragomir nu se teme că alegătorii ar putea să îi acuze pe cei din PSD și PNL că au creat un partid stat, ca și pe vremea lui Nicolae Ceaușescu și îi dă un sfat lui George Simion. ”Dacă-l ia Simion pe Geoană la AUR, iese Geoană președinte! Geoană e un tip destul de deștept, numai că nici el n-are sticla, nu-i iubit de sticlă, nu-l iubește televizorul. E om educat și e impecabil.

Dacă-l ia Simion face o treabă extraordinară. Dacă nu, Ciucă. A jucat cel mai bine, iar acum PDL-iștii sunt foarte puternici. Nu neglijați pe Boc, pe Bulldog (n.r. Vasile Blaga), pe ăla de pe la Falcă, ăla de la Suceava. Ăsta de la Brăila, Tudose, e un tip îl cunosc, e un tip deștept. Îți garantez”, a explicat Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir STIE CINE STA IN SPATELE ALIANTEI PSD - PNL

ADVERTISEMENT