Sport

Dumitru Dragomir, teoria conspirației cu Simona Halep: „Totul e o făcătură!”

Dumitru Dragomir e 100% convins că există un complot îndreptat împotriva Simonei Halep. Cine e în spate. Critici la adresa COSR
24.08.2023 | 00:10
Dumitru Dragomir teoria conspiratiei cu Simona Halep Totul e o facatura
Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de aproape 1 an. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e revoltat de ceea ce se întâmplă cu Simona Halep. Noua teorie pe care a lansat-o la emsiunea „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. Cine îi vrea răul fostului număr unu mondial.

Dumitru Dragomir crede că americanii îi vor răul Simonei Halep: „Ai mai pomenit așa ceva?!”

Dumitru Dragomir e de părere că Simona Halep a fost scoasă din joc de SUA: „Faptul că suntem români! Măi frate: partenerul nostru strategic cine este? Americanii? De ce românii nu au intrare în America și ungurii au? Care e diferența?! 

ADVERTISEMENT

Noi suntem o țară parteneri cu ei, cea mai importantă țară a Europei, că suntem la graniță cu Balaurul, iar nouă nu ne dau. Ai mai pomenit așa ceva?! Hai să-i întrebăm pe conducătorii noștri!”.

Fostul președinte al LPF e convins că Simona nu a călcat strâmb: „Această doamnă, Halep, datorită faptului că e prea cuminte… Bă, noi românii suntem prea umili! Și cuminți de n-ai văzut! Bă, o doamnă! Noi, poporul nostru, suntem prea umili!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir spune că autoritățile ar fi trebuit să o susțină pe Simona Halep: Orban are sânge în instalație!”

Mitică Dragomir e dezamăgit de modul în care autoritățile române au abordat subiectul dopajului Simonei Halep și îl dă ca exemplu pe Victor Orban: „Uită-te la primul ministru al Ungariei. Are sânge în instalație! Ai noștri n-au nici zer în instalație!”. 

Fostul conducător al fotbalului românesc a criticat dur și COSR: „Comitetul Olimpic din România trebuia să se ducă să facă grevă în față la tribunal!”, a mai spus Dragomir, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Dragomir e de părere însă că întreaga anchetă împotriva Simonei Halep să fie instrumentată, iar probele să fie măsluite: „Și s-ar putea să fie totul o făcătură! S-ar putea chiar să fie cineva care i-a întins această cursă. A deranjat pe cineva! Fii atent ce spun!”.

Chiar și în aceste condiții, „Oracolul de la Bălcești” e sigur că Halep ar putea să mai revină după suspendare: „Ar mai putea juca până pe la vreo 35 de ani. Ar mai putea juca vreo 3 ani la nivel mare. După 36 de ani încep să te lase articulațiile”. 

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, e una dintre cele mai urmărite emisiuni din online-ul românesc. Poate fi urmărită în fiecare luni, cu începere de la ora 13:15, LIVE, doar pe homepage-ul FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc miercuri pe canalul de YouTube și paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

Dumitru Dragomir, convins că americanii au complotat împotriva Simonei Halep

ADVERTISEMENT