Life

După 12 ani de căsnicie cu Cabral, Andreea Ibacka a făcut un anunț suprinzător: “Poate că viața noastră chiar se va schimba”

Andreea Ibacka, anunț surprinzător după 12 ani de căsnicie cu Cabral. Ce a spus actrița despre relația cu partenerul ei de viață.
06.06.2023 | 13:46
Dupa 12 ani de casnicie cu Cabral Andreea Ibacka a facut un anunt suprinzator Poate ca viata noastra chiar se va schimba
Andreea Ibacka, anunț după 12 ani de căsnicie cu Cabral. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka au o căsnicie de 12 ani, iar actrița a făcut un anunț surprinzător despre relația lor. Deși au devenit părinți de două ori, cei doi încearcă să se ocupe și de relația lor.

Andreea Ibacka, anunț surprinzător după 12 ani de căsnicie cu Cabral

După 12 ani de căsnicie, Cabral și Andreea Ibacka au trecut prin multe schimbări. Cei doi se cunosc de 15 ani și s-au căsătorit în 2011, iar până acum au devenit părinți de două ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi au reușit să plece doar într-o singură vacanță împreună de când sunt părinți, iar ieșirile în oraș au devenit tot mai rare. Amândoi încearcă să mențină vie flacăra pasiunii, dar sunt conștienți că viața lor s-a schimbat mult

“Sigur că s-au schimbat foarte multe din activitățile noastre împreună. Cred că am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă, de fapt. La cinema numeri pe degete de câte ori am fost.

ADVERTISEMENT

Dar încercăm, și mă gândesc că din toamnă începem colectivitatea și cu Tiago și poate că viața noastră chiar se va schimba”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

Totodată, cei doi au încercat, pe cât posibil, să aibă grijă de ei. Andreea Ibacka a fost mereu atentă la imaginea ei, chiar și după ce a adus pe lume primul copil.

ADVERTISEMENT

“Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi. Eu, de exemplu, nu am renunțat niciodată să mă îngrijesc. Primele săptămâni era o provocare să mă spăl pe cap, după care am ajuns tot timpul la manichiură, la pedichiură, la epilat. Poate și prin prisma meseriei. Nu am fost o mamă care s-a delăsat în aspectele astea”, a mai spus vedeta.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre tensiunile din căsnicie

În cadrul aceluiași interviu, soția lui Cabral a vorbit și despre conflictele pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului. Actrița a recunoscut că au fost momente când și-au făcut reproșuri, mai ales după nașterea primului copil.

ADVERTISEMENT

“Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii. Mai mult, acum, la al doilea copil, am fost mai înțelepți. Poate că la primul ne-am mai scos ochii. Sau eu lui, să zicem…

Pentru că ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă. El se duce la muncă pentru că este responsabilitatea și datoria lui față de familie, nu neapărat că îi face o plăcere sublimă”, a adăugat Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit