Life

Imaginile pe care nu le vei vedea nici pe Voyo, din finala Love Island! Ce a făcut Alina Ceușan

FANATIK vă prezintă imagini în exclusivitate cu Alina Ceușan înainte de finala Love Island, care are loc astăzi, 11 noiembrie, pe VOYO.
10.11.2023 | 18:00
Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island România. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut imagini în exclusivitate cu Alina Ceușan, din culisele super-producției Love Island, difuzată de PRO TV și pe VOYO, platforma de streaming a trustului de pe Pache Protopopescu.

Alina Ceușan, imagini dinaintea finalei Love Island. Ce face în culise prezentatoarea

FANATIK a pătruns în culisele reality-show-ului lipsit de inhibiții, filmat în Tenerife! Am găsit-o pe Alina Ceușan în ipostaze în care nu e văzută foarte des de telespectatori. Alina ne-a primit în cabina ei de machiaj, acolo unde de cele mai multe ori înainte de filmările emisiunii își citește cu atenție scenariul și se pune la curent cu ultimele evoluții ale cuplurilor formate.

ADVERTISEMENT

Însoțită de oamenii ei de încredere, de make-up artist și o echipă care are grijă ca Alina Ceușan să strălucească în orice moment în care se află în fața camerelor, așa cum îi stă bine unei dive adevărate, prezentatoarea își ia în serios rolul de fiecare dată și e extrem de conștiincioasă.

În marea finală a emisiunii Love Island au ajuns trei cupluri, după ce Nargi și Luis n-au câștigat încrederea telespectatorilor care votează pe aplicația reality-show-ului. Este vorba despre perechile formate din Alexia & Denis, Anne & Adrian și Călin & Denisa. Doar una din cele trei perechi va pune mâna pe premiul din finală, în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Surprize de proporții pentru cele trei cupluri finaliste

Competiția prezentată de Alina Ceușan a început acum șase săptămâni, în Tenerife, unde tineri sexy și dornici de aventură au trăit cea mai fierbinte experiență a vieții lor.

Filmările s-au desfășurat într-o vilă de lux din insulele Canare. În fiecare săptămână, noi bunăciuni și-au încercat norocul în amor. Unii s-au cuplat, s-au despărțit ori au renunțat la visul de a-și găsi iubirea la Love Island după ce și-au dat seama că succesul în dragoste n-a ținut cu ei.

ADVERTISEMENT

„În marea finală avem parte de spectacol, emoții, sentimente și un deznodământ care ne arată încă o dată puterea publicului de acasă. Denis și Alexia, Anne și Adrian, Călin și Denisa – ei sunt rezultatul dorințelor și voturilor celor de acasă. Ei sunt favoriții voștri. Astfel au ajuns până în marea finală a primului sezon.

Doar unul dintre cele trei cupluri urmează să plece, în această seară, acasă, cu premiul cel mare. Vorbim de un premiu în valoare de 50.000 €. Ca de obicei, suntem la Love Island! Așa că vă puteți aștepta până și în ultimul moment la twist-uri și schimbări de situație.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan anunță începerea înscrierilor pentru al doilea sezon Love Island România

Vor primi mesajele celor care deja au părăsit vila și care îi susțin în continuare în această călătorie. Vor fi alături de ei Nargi și Luis, părinții, familia și prietenii dragi care au venit să îi susțină în acest final intens și plin de emoții. Nu lipsesc nici întrebările de la publicul nostru de pe social media.

Va fi un episod plin de surprize, efervescent. Este un final de sezon care te lasă cu gândul de „mai vreau!”. Urmăriți marea finală Love Island România pentru a vedea ce surpriză v-am pregatit și cum continuă aventura. Pentru că… ei bine, castingul pentru sezonul 2 este deja deschis pe inscrieri.protv.ro”, a spus Alina Ceușan.

Care sunt surprizele despre care face referire Alina Ceușan și cu ce se vor confrunta în marea finală din seara aceasta, descoperiți numai pe VOYO. 

 

ADVERTISEMENT