Life

După 15 ani de relație cu Cabral, Andreea Ibacka a făcut anunțul: “Cam așa și la noi”

Anunțul făcut de Andreea Ibacka, după 15 ani de relație cu Cabral. Ce a mărturisit celebra actriță despre mariajul său cu prezentatorul de la Protv?
02.02.2024 | 00:09
Dupa 15 ani de relatie cu Cabral Andreea Ibacka a facut anuntul Cam asa si la noi
Andreea Ibacka, detalii din căsnicie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, detalii din mariajul cu Cabral. Cei doi formează de mai bine de 15 ani unul dintre cele mai celebre cupluri din peisajul monden, iar de 12 ani sunt și soț și soție. Par că au o poveste de dragoste foarte solidă. Cât de bine se înțeleg, de fapt?

Ce spune Andreea Ibacka despre căsnicia sa cu Cabral

Cei doi soți par că se înțeleg de minune, deoarece se afișează adesea în ipostaze tandre sau amuzante pe conturile lor de socializare. De asemenea, nu s-a vehiculat niciodată un divorț între ei și nici nu au ieșit la iveală probleme din relația lor.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka și Cabral sunt destul de discreți cu viața sentimentală, chiar dacă par deschiși în mediul online. De altfel, actrița din serialul ”Inimă de Țigan” a mărturisit de curând că momentele tensionante din căsnicia sa există.

Actrița a recunoscut că nu are mariajul perfect cu Cabral, ci este unul normal, asemeni tuturor oamenilor. Însă, dincolo de disensiuni, iubirea lor este mai presus de orice, așa că depășesc împreună orice provocare le apare.

ADVERTISEMENT

”Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine. Cam așa și la noi.  (…) Numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”,  a spus Andreea Ibacka pentru playtech.ro

Andrea Ibacka, adepta meselor în familie

Totodată, Andreea Ibacka s-a declarat adepta meselor tradiționale. Adoră să ia micul dejun, prânzul sau cina împreună cu copiii și soțul. Aceste lucruri, care par mărunte de cele mai multe ori, Andreea Ibacka le consideră foarte importante.

ADVERTISEMENT

”(…) E important să fim împreună, să servim masa toți. Eu țin la chestia asta, să fie masa aceea în familie, de duminică, tradiția aceea pe vechi. Pentru mine astea sunt importante și mai puțin să facem o sărbătoare cu fast, cu tort, cu artificii ca să punctăm fiecare ocazie”, a mai precizat actrița.

Printre toate acestea, Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri și despre cariera sa. A spus că nu mai prezintă emisiunea Happy Cafe, alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Nu a precizat motivul, dar se declară mulțumită de proiect.

ADVERTISEMENT

”Unele întâlniri în viaţă nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, şi nu mă refer aici doar la trio-ul din faţa camerelor, ci la întreaga echipă. A fost o adevărată plăcere să lucrăm împreună. Eu mă voi dedica, în perioada următoare, unor proiecte personale”, a mai precizat actrița.

Andreea Ibacka este soția lui Cabral din anul 2011, mai exact. Cei doi și-au unit destinele după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialele ”Inimă de țigan” și ”Regina”, difuzate pe Protv în intervalul 2007-2009. În prezent, cei doi sunt și părinții a doi copii, Namiko și Tiago.

ADVERTISEMENT