Life

După 3 ani de relație cu Naomi Hedman, Florin Ristei a făcut anunțul: ”A fost cea mai tare experiență din viața mea”

După o legătură amoroasă care a durat 3 ani, cu Naomi Hedman, Florin Ristei a dat cărțile pe față. Ce spune despre fosta iubită.
01.03.2024 | 20:35
Dupa 3 ani de relatie cu Naomi Hedman Florin Ristei a facut anuntul A fost cea mai tare experienta din viata mea
După o legătură amoroasă care a durat 3 ani, cu Naomi Hedman, Florin Ristei a dat cărțile pe față. Ce spune despre fosta iubită. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

După 3 ani de relație cu Naomi Hedman, Florin Ristei a făcut anunțul. Juratul emisiunii X Factor consideră că frumoasa mulatră l-a schimbat radical și că tânăra a fost „cea mai tare experiență din viața” sa.

După o legătură amoroasă care a durat 3 ani, cu Naomi Hedman, Florin Ristei a dat cărțile pe față. Ce spune despre fosta iubită

După o legătură amoroasă care a durat 3 ani cu Naomi Hedman, Florin Ristei a dat cărțile pe față. Ce spune despre fosta iubită care s-a întors în orașul natal, Londra, Marea Britanie. Cântărețul recunoaște că nu și-a dorit să se termine în felul acesta.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist suferă că fosta concurentă de la X Factor a luat decizia să părăsească România, dar este recunoscător că în ultimii ani a făcut numeroase sacrificii pentru a-i fi alături. Tânăra a renunțat la multe în numele iubirii pentru vedetă.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile.

ADVERTISEMENT

S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a mărturisit Florin Ristei în podcastul La Țocii, de pe Youtube.

Florin Ristei, despre sacrificiile făcute de Naomi Hedman

„Ție ți-ar plăcea dacă ai veni din Londra aici? Și nu sunt nici eu încă pregătit să plec. A fost atât de puternică (n.r. dragostea) încât ea să stea aici, după coada mea, 3 ani. Ea și-a pus viața pe hold 3 ani, după care a vrut să se întoarcă și ea la viața ei.

ADVERTISEMENT

Și eu n-am putut să zic nu pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia.

A fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot”, a mai spus Florin Ristei în aceeași podcast. Cântărețul crede că personalitatea lui Naomi Hedman a fost un mare plus.

ADVERTISEMENT

A dat peste un om care nu îl cunoștea deloc din punct de vedere profesional și a putut să-l descopere ca om, nu ca artist. Co-prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mai subliniat că nu este pregătit pentru o nouă relație.

ADVERTISEMENT