Life

L-a dat deja uitării pe Florin Ristei? Cu cine s-a afișat Naomi Hedman

L-a lăsat în urma sa pe Florin Ristei? Cum a fost surprinsă Naomi Hedman la scurtă vreme după ce s-a mutat înapoi la Londra.
22.02.2024 | 10:10
La dat deja uitarii pe Florin Ristei Cu cine sa afisat Naomi Hedman
L-a lăsat în urma sa pe Florin Ristei? Cum a fost surprinsă Naomi Hedman la scurtă vreme după ce s-a mutat înapoi la Londra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

L-a dat deja uitării pe Florin Ristei? Cu cine s-a afișat Naomi Hedman. Frumoasa mulatră și co-prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani au format un cuplu vreme de 4 ani și chiar s-au logodit la un moment dat.

L-a lăsat în urma sa pe Florin Ristei? Cum a fost surprinsă Naomi Hedman la scurtă vreme după ce s-a mutat înapoi la Londra

Cum a fost surprinsă Naomi Hedman la scurtă vreme după ce s-a mutat înapoi la Londra, orașul său natal? Fosta concurentă de la X Factor este o persoană cunoscută în Marea Britanie, unde pare că se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a show-ului de talente de la Antena 1 nu pare foarte afectată de separarea de artistul cu care s-a iubit în ultimii ani. Mulatra își vede în continuare de viața sa și iese frecvent la petreceri mondene.

Recent, modelul a apărut un compania unui bărbat care, potrivit informațiilor de pe social media, este prezentator TV și stilist. Vedeta i-a dat tag, toată lumea crezând că iubește din nou și că deja și-a refăcut viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Naomi Hedman a precizat că face parte din familia sa, semn că sunt foarte apropiați. Filmarea cu cei doi a ajuns, cu siguranță, și în atenția lui Florin Ristei care, însă, nu a făcut niciun comentariu în acest sens.

Naomi Hedman și Mason Smillie
Naomi Hedman și Mason Smillie, la un eveniment în Londra. Sursa foto: captură video Instagram. Colaj: Fanatik

Florin Ristei și Naomi Hedman, o relație la distanță

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc în prezent o relație la distanță. Renumitul cântăreț nu a spus cu subiect și predicat că nu mai formează un cuplu cu frumoasa mulatră, dar este conștient că o legătură la distanță nu funcționează.

ADVERTISEMENT

Artistul a subliniat în cadrul unei emisiuni online, în fața lui Speak, că despărțirea s-a produs din motive independente. Asta înseamnă că cei doi parteneri de viață au în continuare sentimente unul pentru celălalt.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat! Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente e nasol.

ADVERTISEMENT

Dar ce să facem frate? Acum m-ai pus, acum o să o sun după ce terminăm aici. Că mi-e dor de ea!”, a mărturisit în urmă cu puțin timp Florin Ristei în emisiunea Fiertzi pe Power Couple de la Antena 1.

ADVERTISEMENT