Life

După 37 de ani de la căsătorie, Maria Dragomiroiu a făcut un anunț surprinzător: “De aici pornește și cearta noastră”

Anunțul surprinzător făcut de Maria Dragomiroiu, după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu. Artista de folclor și-a uimit fanii.
25.07.2023 | 17:14
Dupa 37 de ani de la casatorie Maria Dragomiroiu a facut un anunt surprinzator De aici porneste si cearta noastra
Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au doi copii împreună. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a vorbit de curând despre mariajul de aproape patru decenii pe care îl are cu soțul ei, Bebe Mihu. Ce anunț a făcut îndrăgita artistă de muzică populară, în cadrul unei emisiuni TV. Fanii au rămas uimiți când au aflat.

Cum se înțelege Maria Dragomoroiu cu soțul ei, după 37 de ani de mariaj

Mulți se întreabă cum reușește Maria Dragomiroiu să-și mențină căsnicia vie și după 37 de ani de când i-a promis iubire eternă lui Bebe Mihu. Este al doilea soț al solistei, după ce prima căsătorie nu a funcționat, din cauza violenței fizice și a infidelității fostului partener.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară crede că Bebe Mihu este sufletul ei pereche, mai ales că a acceptat-o cu doi copii, Ileana și Mircea, veniți pe lume în primul mariaj. Bărbatul o sprijină foarte mult în plan profesional, spre deosebire de primul soț, care nu era de acord să plece la evenimente și să-și îndeplinească rolul de artist.

Cât despre secretul longevității poveștii ei de dragoste cu Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu a mărturisit, la începutul săptămânii, că ambii au învățat de-a lungul timpului să-și rezolve disensiunile prin a prezenta scuze și prin a mai trece cu vederea anumite aspecte.

ADVERTISEMENT

”Știi de ce durează căsnicia noastră? El are această putere să-și ceară scuze, dar eu las de la mine (…)El în fiecare zi îmi spune ‘Te iubesc!’, dar eu sunt mai romantică.”, a declarat, luni, 24 iulie, Maria Dragomiroiu, în emisiunea ”La Măruță”.

Cum își alintă Maria Dragomiroiu soțul

Bebe Mihu a ținut să intervină și a completat spusele soției sale. Bărbatul a mai dat din casă, dezvăluind că Maria Dragomiroiu îl mai cicălește, din când, în când. Însă, asta nu-l împiedică să fie un partener de viață devotat și foarte disciplinat.

ADVERTISEMENT

”Sunt vulcan, mai ales vara, când se întâmplă diferite lucruri. Eu sunt foarte disciplinat cu toate. Ea e și cicălitoare, îmi aduce aminte de 10 ori lucrurile.”, a adăugat și Bebe Mihu, mărturisind și cum îl alintă solista: ”Mâță”.

De la ce pornesc altercațiile între Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu

Referitor la motivele care creează ceartă în casă, Maria Dragomiroiu a relatat că o irită momentele când soțul său merge la piață și achiziționează și produse care nu îi trebuie. Nu i se pare corect să ”arunce” banii pe ceva care nu îi este util.

ADVERTISEMENT

”Eu nu merg la cumpărături, decât în străinătate, mă duc într-un magazin popular și stau acolo o zi întreagă. El face și piața și ia lucruri de care nu avem nevoie și mor de ciudă, că nu-mi place să arunc, de aici pornește și cearta noastră. El folosește și mult parfum, îi place să arate bine și eu mă mândresc cu asta. Suntem și foarte haioși, prin casă doar râdem.”, a mai povestit Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT