Life

După 5 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a dat o veste neașteptată: ”Nu am ajuns încă la nivelul respectiv”

La aproape 5 ani de la cununia cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a venit cu o veste surpriză. Ce a anunțat prezentatoarea.
01.04.2024 | 18:31
Dupa 5 ani de casnicie cu Mihai Stoenescu Alina Puscas a dat o veste neasteptata Nu am ajuns inca la nivelul respectiv
La aproape 5 ani de la cununia cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a venit cu o veste surpriză. Ce a anunțat prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 5 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a dat o veste neașteptată. „Nu am ajuns încă la nivelul respectiv”, a susținut vedeta de la Antena 1 legat de relația specială pe care o are cu partenerul de viață.

La aproape 5 ani de la cununia cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a venit cu o veste surpriză. Ce a anunțat prezentatoarea

La aproape 5 ani de la cununia cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a venit cu o veste surpriză. Ce a anunțat prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva. Frumoasa șatenă este căsătorită cu tatăl copiilor săi din octombrie 2019.

ADVERTISEMENT

Ceremonia a avut loc la 5 ani de la oficializarea legăturii amoroase și după venirea pe lume a celor mici. Cei doi se bucură de o legătură solidă și armonioasă, dovadă că vedeta se consultă întotdeauna cu soțul său.

Întrebată dacă îi cere părerea partenerului atunci când vrea să își facă o intervenție estetică, moderatoarea TV a mărturisit că ține mereu cont de sfaturile acestuia pentru că lucrează pe estetică dentară.

ADVERTISEMENT

„El fiind pe estetică dentară, e normal să mă consult, măcar să își dea cu părerea. Încă n-am ajuns la nivelul în care să zic «băi, m-aș modifica ceva, mi-aș ridica ochii, mi-aș face un cat eye», nu am ajuns încă la nivelul respectiv.

Așa că atunci când va fi cazul, o să apelez la sfatul lui”, a declarat Alina Pușcaș în urmă cu puțină vreme pentru publicația cancan.ro. Soțul cunoscutei actrițe este un medic stomatolog foarte apreciat în domeniu.

ADVERTISEMENT

Cum a fost cucerită Alina Pușcaș de Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș a dezvăluit în același interviu cum a fost cucerită de partenerul de viață. I-a fost prima oară pacientă, subliniind că ochii i-au atras atenția încă de la prima consultație pe care a avut-o în cabinetul său.

„El e un bărbat frumos, cu ochi albaștri, că eu l-am ales după ochi. Prima dată când l-am văzut, nu i-am văzut decât ochii, pentru că fiind doctor avea și bonetă și mască. Deci m-a cucerit atât de simplu. 

ADVERTISEMENT

El este un doctor rocker, e puțin atipic. Deci ne înțelegem foarte bine”, a completat Alina Pușcaș. Prezentatoarea și Mihai Stoenescu s-au cunoscut în anul 2014 și de atunci au devenit părinți de 3 ori. Copiii lor se numesc Alex, Melissa și Iris.

ADVERTISEMENT